Risto Dufva seurasi joukkueensa tappiota radion selostuskopista

Maalikooste: KooKoo - Sport 3:41
Katso videolta KooKoo–Sport-ottelun maalit.

Kouvolan illassa kohtasivat miesten jääkiekkoliigan syksyn kaksi kovinta kotijoukkuetta. KooKoo piti saldonsa kohdallaan lyömällä sarjakakkosen Vaasan Sportin maalein 4–2 (1–1, 1–1, 2–0).

Kouvolasta on hakenut pisteitä seitsemän ottelun aikana vain kaksi mukaansa naarannut JYP. Isäntien puolustaja Petteri Nikkilä kirjautti kaksi syöttöpistettä (0+2). Laitahyökkääjä Leevi Aaltonen nosti ensimmäisellä KooKoo-osumallaan isännät toisen erän lopulla ylivoimalla tasoihin. Voittomaalin laukoi Samuli Ratisen maalille nousun jälkeisestä irtokiekosta kauden neljäntensä tehnyt Ville Meskanen.

– Pelihän oli täynnä kamppailua. Tapoimme hyvin alivoimat (alivoima-aikaa 8.08 minuuttia, yhdellä takaiskulla). Ylivoimaan pääsin mukaan ja tekemään maalin, kun Meskanen oli kymmenminuuttisella, kiteytti mikkeliläiskasvatti Aaltonen, 20.

Isännistä ykkössentteri Kim Strömberg, 33, pelasi runkosarjassa 500. ottelunsa.

Sportin lohjalaiskasvatti Aaro Vidgren, 24, viimeisteli jo kauden toisen alivoimamaalinsa KooKoota vastaan. Vaasalaisten penkillä komennot jakoi valmentaja Juuso Hahl. Vastuuluotsi Risto Dufva oli asettanut itsensä flunssaisena karanteeniin radion selostuskoppiin.

Lehdistötilaisuus: KooKoo - Sport 4:20
Kuuntele videolta valmentajien kommentit KooKoo–Sport-ottelun jälkeen.