Rintasyövästä toipunut Arja Koriseva: "Toivottavasti se painajainen on lopullisesti ohi"

Syöpätaistelun läpikäynyt Arja Koriseva on palannut kiireiseen arkeen. Laulajatähti kertoo kuulumisiaan MTV:lle.

Arja Korisevalla, 51, riittää kiirettä. Laulajatähti konsertoi talven ja kevään aikana eri puolilla Suomea muun muassa pianisti Minna Lintukankaan, tenori Jyrki Anttilan ja Fortuna-orkesterin kanssa.

Kesällä suosikkilaulajalla edessä on keikkoja eri tapahtumissa sekä tanssilavoilla ja syksyllä on tiedossa lisää esiintymisiä. Laulajan on tarkoitus jossakin välissä ehtiä studioonkin levyttämään uutta musiikkia.

– Aika ei käy todellakaan pitkäksi! Mutta hyvä näin, sillä nämä kaikki ovat kivoja työkomennuksia hyvien tyyppien kanssa, Koriseva kertoo MTV:lle iloisesti.

Korisevan elämä jatkuu siis normaalisti syöpätaistelun jälkeen. Vuoden 2015 marraskuussa laulaja kertoi Facebook-sivuillaan sairastuneensa rintasyöpään. Koriseva palasi esiintymislavoille kesällä 2016 Tangomarkkinoiden karsintakilpailussa.

– Vastaanotto on ollut tosi hyvä ympäri Suomea. Siinä oli sellainen painajainen välissä ja sen jälkeen hommat ovat jatkuneet, laulaja toteaa.

Mikä on Arja Korisevan terveydentila tällä hetkellä?

– Lääkäri on sanonut, että olen perusterve. Huomisesta ei voi tietää, mutta tällä hetkellä voin hyvin ja olen perusterve. Kaikki jatkuu niin kuin ennenkin, Koriseva sanoo.

– Toivottavasti se painajainen on lopullisesti ohi. Ei sitä ikinä voi tietää, mutta ei tämä elämä parane murehtimalla tai liikaa asioita miettimällä. Niin kuin minulle on sanottu, että pitää elää normaalia elämää ja katsellaan, mitä se tuo tullessaan.

Katso alla Arja Korisevan haastattelu Roosa nauha -illasta lokakuulta 2016!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja