Rillit huurussa -tähti julkaisi paljastavan otoksen suosikkisarjasta: "Tämä aamu ei ollut helppo"

Rillit huurussa -sarjan tähdet Kaley Cuoco ja Johnny Galecki paljastavat Instagram-tilillään hittisarjan lopun olevan tunteikas. 

12 kautta jatkunut yhdysvaltalainen supersuosittu Rillit huurussa saa päätöksensä tämän vuoden keväänä. Sarja päätettiin lopettaa, kun Sheldon Cooperia näyttelevä Jim Parsons ilmoitti olevansa valmis lähtemään sarjasta. 

Sarjan tuotanto kuvaa tällä hetkellä sen viimeisiä jaksoja. Näyttelijät ovat julkaisseet omissa sosiaalisen median kanavissaan useita tunteikkaita päivityksiä sarjan loppumisesta. 

Kaley Cuoco, joka näyttelee sarjassa Pennyä, julkaisi Instagram-tilillään tunteisiin vetoavan päivityksen Rillit huurussa -finaalin käsikirjoituksen läpikäynnistä. Kuvassa näkyy paperinippu jota ympäröivät useat ruttuiset nenäliinat. 


– Valmistautukaa... finaaliin joka todella teki minut sanattomaksi. Meidän koko universumimme, Cuoco kirjoittaa päivityksessään. 

Useat Cuocon seuraajat ovat yhtyneet tämän suruun sarjan päättymisestä. Jotkut ovat myös arvuutelleet, mitä sarjan lopussa mahtaa tapahtua. 

– He korjaavat vihdoin hissin? eräs kommentoija pohtii. 

Myös Cuocon näyttelijäkollega, Leonard Hofstadteria näyttelevä Johnny Galecki jakoi omalla Instagram-tilillään erittäin koskettavan kuvan viimeisen jakson lukutilaisuudesta. 

– Tämä aamu ei ollut helppo. Viimeiset Rillit huurussa -luvut. Niin todella surullista. Niin todella kiitollinen, Galecki totesi tunteellisen kuvansa yhteydessä. 

Cuoco ja Galecki ovat näytelleet vuonna 2007 alkaneessa sarjassa sen alusta asti. Heidän roolihahmonsa ovat sarjassa pariskunta. 

Lue myös:

    Uusimmat