Riku Rantalan outo sairaus pahentunut: Leikkauskierre

Madventures-sarjan Riku Rantalan Papuassa saamaan hiertymään pesiytynyt bakteeri on vaatinut jo kahdeksan leikkausta. Mies on tälläkin hetkellä vuodelevossa ja joutuu syömään vahvoja kipulääkkeitä.

Bakteeri on syönyt Rikun lihaan käytäviä ja levinnyt aina suolistoon asti. Haavaan on laitettu leikkauksissa keinokudosta, mutta se on joka kerta lähtenyt pois. Tänä syksynä operaatio on tehty jo kahdesti.

– Ilman keinokudosta haava aina tulehtuu, ja joudun syömään voimakkaita kipulääkkeitä. Nyt vaikuttaa kuitenkin hyvälle, sillä kudos on pysynyt paikallaan jo ennätyspitkään, hän kommentoi.

Hiertymä on takapuolessa, mikä on hankaloittanut Rikun elämää huomattavasti, sillä hänen työntekonsa vaatisi nimenomaan istumista. Hän on saanut aisaparinsa Tunna Milonoffin kanssa juuri valmiiksi teoksen Mad Cook – Kulinaristinen seikkailukirja.

– Kirjan tekeminen vaatii muiden avujen ohella 95-prosenttisesti istumista. Siinä mielessä tämä on ollut vähän haastavaa. Minulla on kohta varmaan Suomen kuuluisin perse, ikävällä tavalla, Riku naureskelee.

MADVENTURES III-uusinnat Subilla perjantaisin alkaen 19.11. kello 21.30.

(MTV3–ANULIINA TULLA)

Lue myös:

    Uusimmat