Rikospaikkoja siivoava pariskunta löysi asunnosta 400 pussillista ulostetta ja yli 250 pullollista virtsaa

7:41
Video: Tutkijat Karoliina Karjalainen ja Mikko Salasuo keskustelemassa huumausaineiden kokeiluista Huomenta Suomessa.

Rikospaikkojen siivoamiseen erikoistunut pariskunta on törmännyt siivouskeikkojensa aikana mitä huonokuntoisimpiin kiinteistöihin. Eräästä asunnosta löytyi 400 pussillista ulostetta ja yli 250 pullollista virtsaa.

Brittiläinen siivoojapariskunta Kenny ja Leanne Elliott näkevät työssään mitä hirvittävimmissä kunnoissa olevia asuntoja, kertoo LADBible.

Heidän kaksi siivouspalveluyritystään ovat erikoistuneet rikospaikkojen siivoamiseen. Valtavat roskakasat, pinttynyt lika ja ihmisen eritteet ovat iso osa heidän jokapäiväistä työtään.

Pariskunta löysi yli 30 000 neulaa yhdestä asunnosta

Pariskunta ei voi vain uppoutua työhönsä heti päästyään siivottavaan asuntoon, sillä heidän työnsä vaatii äärimmäistä varovaisuutta ja tarkkuutta. Asunnoista saattaa nimittäin löytyä vaarallisia esineitä, kuten huumeneuloja.

 – Tavaroiden siirtäminen on työn vaikein osuus, sillä vaikka sitä kuinka ajattelisi ihmisten asuvan turvallisissa ympäristöissä, meidän tulee varautua myös kaikkeen sellaiseen, johon emme ole välttämättä osanneet varautua ottaessamme siivouskeikan vastaan.

– Meidän ei tule vain ajatella itseämme, vaan on ajateltava myös jäte- ja kierrätyskeskuksissa työskenteleviä ihmisiä – hekin ovat huumeneulan pistosten kohteina, Leanne muistuttaa.

33 500 neulaa

Vain puoli vuotta siivouspalveluyrityksensä perustamisen jälkeen, pariskunta sai tehtäväkseen siivota kiinteistön, josta löytyi lopulta yhteensä 33 500 käytettyä neulaa.

Paikalle kutsutun poliisin mukaan kyseessä oli yksi suurimmista neulamääristä, jonka he olivat koskaan nähneet yksityisasunnosta löydettävän.

Asunnossa odotti järkyttävä näky: Vessa tulvi ulosteesta

Siivoojapariskunta löysi eräästä pienestä asunnosta jopa 4 tonnia roskaa, pöyristyttävät 400 pussillista ihmisen ulostetta sekä yhteensä 270 siideripulloa, jotka olivat täynnä virtsaa.

– On selvää, että nämä ovat ihmisen kehosta tulleita eritteitä, ja siksi ne tulee hävittää oikein.

Pariskunnan ei ollut mahdollista hävittääulostetta ja virtsaa vessanpöntön kautta. Asunnon vessa oli jätetty järkyttävään kuntoon: vessa suorastaan tulvi ulosteesta ja luonnollisesti myös vessanpönttö oli tukkiutunut ulosteesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Voit katsoa ällöttävät kuvat LADBiblen sivuilta. 

Älä vedä lyhintä tikkua

Rikospaikkojen siivoaminen vaati ehdottomasti luonnetta. Leanne kertoo, että hyvä huumorintaju auttaa jaksamaan vaikeimmankin työpäivän yli. Ja myös se, ettei vedä lyhintä tikkua.

– Kennyn poika Ryan, joka työskentelee kanssamme, poimi lyhimmän tikun ja viettikin viisi tuntia hävittämällä virtsaa ja ulostetta, Elliot muistelee huvittuneena.

On hienoa, että lapselta löytyy vanhemmat, jotka pystyvät tarjoamaan lapsellensa töitä yrityksestään.  Tässä tapauksessa Ryanin olisi varmaankin ollut parempi luikkia nopeasti karkuun – nyt hän tekee sanan varsinaisessa merkityksessä niin sanottuja ”paskahommia”.

Lähde: LADbible


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja