Mainos

”Riitänkö minä vanhempana?” Supernanny Pia Penttala vastaa vanhempia askarruttaviin kysymyksiin

Supernanny vastaa lukijoiden mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Suomen ikioma Supernanny Pia Penttala tunnetaan järkkymättömästä ammattitaidostaan ja tyylistään kohdata perheiden haasteet lempeällä otteellaan. Tänä keväänä jo toisen tuotantokauden verran suomalaisperheiden arjen haasteita ratkonut Penttala vastaa nyt lukijoiden lähettämiin kysymyksiin.

Kysymyksiä kerättiin keväällä MTVuutiset.fi:ssä. Kysymysten joukosta nousivat esiin niin riittävä vanhemmuus kuin vanhemmuuden rajatkin. Myös lapsen liiallinen pelaaminen ja ulkoilun vähyys herättivät ajatuksia.

Lika on hyväksi!

Supernanny Suomi -ohjelman toisella kaudella Omo kannustaa lapsia ja aikuisia leikkimään ja ulkoilemaan yhdessä. Lika ei olekaan huono juttu, jos kuraiset ulkovaatteet ovat seurausta hauskoista yhteisistä ulkoiluhetkistä!

Tutkimusten mukaan ulkona leikkiminen ei ole ainoastaan hauskaa, mutta auttaa lasta myös ymmärtämään maailmaa, ympäristöä ja luontoa. Ympäröivän maailman tutkailu ja uudet kokemukset ja opit muokkaavat lapsen arvomaailmaa, parantavat itseluottamusta, edistävät terveyttä ja auttavat häntä saavuttamaan elämässä tärkeitä

”Miten saada 8-vuotias tyttö ulkoilemaan?”

”Murrosikä, miten siitä selvitään?”

”Riitänkö minä vanhempana?”

”Miten 11-vuotiaan peliriippuvaisen pojan saa irti peleistä ilman välirikkoa?”

”Missä menee terveen kasvatuksen raja?”


Katso Supernanny Suomi -ohjelman tuorein 2. kausi kokonaisuudessaan mtv-palvelussa tai C Moressa.

Hae mukaan Supernanny Suomi -ohjelmaan tästä


Lue myös:

    Uusimmat