Mainos

Mitä haluaisit kysyä Supernanny Pia Penttalalta? Lähetä kysymyksesi ja voita pyykinpesuaineet vuodeksi!

Suomen oma Supernanny eli Pia Penttala vastaa lastenkasvatukseen liittyviin kysymyksiin. Lähetä oma kysymyksesi Pialle ja voita Omo-pyykinpesuaineet koko vuodeksi.

Lapsiperheiden kimurantteja haasteita ratkova Pia Penttala tunnetaan lempeänä, mutta järkähtämättömänä ammattilaisena, jolla ei mene sormi suuhun haastavissakaan tilanteissa. Supernanny Suomi palaa MTV3-kanavalle uuden kauden merkeissä 4. helmikuuta kello 21 alkaen.

Lika on hyväksi!

Uudella kaudella Omo kannustaa Superannyn menossa mukana lapsia ja aikuisia leikkimään ja ulkoilemaan yhdessä. Lika ei olekaan huono juttu, jos kuraiset ulkovaatteet ovat seurausta hauskoista yhteisistä ulkoiluhetkistä! Tutkimusten mukaan ulkona leikkiminen ei ole ainoastaan hauskaa, mutta auttaa lasta myös ymmärtämään maailmaa, ympäristöä ja luontoa. Ympäröivän maailman tutkailu ja uudet kokemukset ja opit muokkaavat lapsen arvomaailmaa, parantavat itseluottamusta, edistävät terveyttä ja auttavat häntä saavuttamaan elämässä tärkeitä virstanpylväitä.

Supernanny tapaa kauden aikana kirjavan joukon suomalaisperheitä, jotka kaipaavat apua arjen rutiinien hallinnasta kiukkukohtausten taklaamiseen. Supernanny Pia kohtaa perheet lempeydellään, ymmärtävällä asenteellaan ja rauhallisella tyylillään, joilla lähdetään yhdessä rinta rinnan tekemään perheiden arjesta himpun verran helpompaa.

 

Kuka on Pia Penttala?

  • Lastensuojelutyöntekijä yli 20 vuoden kokemuksella
  • Lastensuojeluyksiköiden toimitusjohtaja ja yrittäjä yli 10 vuoden ajan
  • Työnohjaaja 10 vuoden kokemuksella
  • Ylemmän erityistason psykoterapeutti
  • Psykoterapian maisteri

 

Lähetä kysymyksesi ja voita pyykinpesuaineet vuodeksi

Supernanny Pia Penttala todella tuntee lapsiperhearjen haasteet. Lähetä oma mieltä askarruttava kysymyksesi Pialle alla olevalla lomakkeella ja osallistu samalla kilpailuun. Kaikkien kysymyksensä lähettäneiden kesken arvotaan kolmelle arvonnan voittajalle Omo-pyykinpesuaineet (arvo 75 €) koko vuodeksi! Tutustu kilpailun sääntöihin täältä.


Kysymyksiä Pialle voi lähettää 23. helmikuuta saakka. Pia Penttala vastaa suomalaisperheitä askarruttaviin kysymyksiin MTVuutiset.fi:ssä julkaistavassa artikkelissa keväällä 2020.

Kilpailu on päättynyt.

Lue myös:

    Uusimmat