Mainos

Riitan äidin arpajaisvoitto ei ollut aivan sitä, mitä odotettiin: ”Ja sitten tuli se hetki, kun postin henkilökunta ojensi pöntön äidilleni…”

Turkulaisnaisen erikoinen arpajasvoitto on herättänyt paljon hupia. 

Arpajaisissa tai kilpailuissa voittaminen on aina hieno hetki. Mutta millaisia reaktioita herää, jos voitto ei vastaa lainkaan odotuksia? Riitta Nylund jakoi Facebookin Ei menny niinku Strömsössä -sivustolle kertomuksen äidilleen sattuneesta tapauksesta, jossa postiin saapuneen arpajaisvoiton hakeminen päättyi naurukohtaukseen.

Päivityksessä Nylund kertoo äitinsä osallistuvan välillä kaiken maailman arvontoihin, ja monta kertaa voitto onkin osunut kohdalle. Mutta kun Nylund kuuli äitinsä viimeisimmästä voitosta, nainen kertoo olleensa hieman yllättynyt. Kylpyhuonealan toimija IDOn kilpailuun osallistunut äiti kertoi nimittäin voittaneensa tällä kertaa wc-pöntön.

– Kun sitten tuli tieto että pönttö on saapunut postiin, kyseli äitini minua(kin), josko pääsisin noutamaan voiton hänen kanssaan ja kantamaan sen hänen kotiinsa, eli keskustan kerrostaloasuntoon, tarkemmin sanottuna kuudenteen kerrokseen, Nylund kertoo tapahtuneesta.

Kun tytär ei päässyt auttamaan, otettiin käyttöön suunnitelma B. Ajatuksena oli, että äiti menisi postiin, ja kun henkilökunta olisi kantanut pöntön ulos, hän tilaisi taksin, jonka kuski olisi toivon mukaan halukas auttamaan pöntön kantamisessa hissiin.

– Ja sitten tuli se hetki, kun postin henkilökunta ojensi pöntön äidilleni…

Voittaja sijoitti vessanpöntön kirjahyllyyn 

Oikean vessanpöntön sijaan postin henkilökunta ojensi paketin, joka sisälsi minikokoisen, hieman tulitikkurasiaa suuremman pöntön.

– Kun vihdoin kävi selväksi postissa, että pönttö olikin minimallinen, alkoi nauraminen. Se, ettei pönttö ollut normaalikokoinen, oli iloinen yllätys, sillä hän stressasi jo valmiiksi sen kuljetusta, eikä tarvettakaan uudelle pöntölle ollut, Nylund kertoo tapauksesta MTV Lifestylelle.

Facebook-ryhmässä tapaus on herättänyt paljon hupia, ja Nylundin päivitys onkin kerännyt jo huikeat 13,5 tuhatta tykkäystä ja yli 400 kommenttia.

– Huikean hauska yllätys, että niin moni sai päivälleen naurut, Nylund toteaa.

– Useista yhteydenotoista ja minipöntön ostotarjouksista huolimatta äitini päätti olla luopumatta pikkuaarteestaan ja sijoittaa sen hyllylle muistuttamaan pöntön julkisuudesta.

Näillä näkymin tämä lähes kuuluisaksi noussut vessanpönttö siis pysyy vastedeskin Turussa. 

***

2:16

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.