Vantaalaisen Mirkan poika nukkui lattialla, kun sänky oli käynyt liian pieneksi – ravintoloitsija päätti auttaa yksinhuoltajaa: "Siinä on hieno mies isolla sydämellä"

Vantaalaisäiti ei olisi voinut uskoa, mitä Facebook-arvontaan osallistuminen toi tullessaan.

Yksinhuoltajaäiti Mirka Yliportimon kahdeksanvuotiaan pojan vanha sänky oli jäänyt liian pieneksi lapsen kasvaessa, joten parvisängystä täytyi luopua. Nyt poika nukkui lattialla patjalla.

Yliportimo näki Facebookissa kilpailun, jossa ravintoloitsija lupasi arpoa kommentoijien kesken 50 euroa.

– Yksinhuoltajana kun ei heti ole rahaa tuosta vaan uuteen kalliseen sänkyyn, joten ajattelin, että siinä olisi 50 euroa säästöön sänkyä varten, kotiin töistä matkalla ollut Yliportimo kertoo MTV Uutisille.

Naisen yllätykseksi ravintoloitsija vastasi Yliportimon kommenttiin ennen kuin kilpailu ehti edes päättyä ja lupautui hankkimaan koko sängyn pojalle.

– Olin aivan häkeltynyt, tämä oli ihan uskomatonta. Itku tuli lauantai-iltana, kun hän laittoi viestiä, että koska sopisi hakea ja toimittaa sänky pojalle.

Tiistaina ravintoloitsija kävi ostamassa sängyn ja toimitti sen pojalle ennen kuin äiti oli ehtinyt tulla töistä kotiin.

– Äiti ja poika ovat nyt niin onnellisia, iso kiitos hänelle. Siinä on hieno mies isolla sydämellä, Yliportimo kiittelee Mike Dinersin omistajaa.

Yliportimo toivoo, että hän voisi tavata omistajan, kun he menevät syömään ravintolaan pääsiäisenä.

– Menemme henkilökohtaisesti kiittämään, omistaja teki aivan älyttömän ison teon. Poikakin on nyt tosi iloinen ja asetteli sänkyyn heti hänelle tärkeitä pehmoleluja, Yliportimo päättää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja