Riipiikö eristys jo hermoja? Brittiasianajaja: Pitkä karanteeni voi aiheuttaa avioeroja

Supernanny Pia Penttala kertoo vinkit lastenhoitoon poikkeustilanteessa –"Rutiinit pitäisi säilyttää" 8:48
Supernanny Pia Penttala kertoo vinkit lastenhoitoon poikkeustilanteessa – "Rutiinit pitäisi säilyttää"

Julkkisten asianajajana tunnettu Fiona Shackleton uskoo, että koronaeristyksessä oleminen voi johtaa avioerojen lisääntymiseen.

Kotona koronakaranteenissa kykkiminen voi tehdä huonoa parisuhteelle. Asianajaja Fiona Shackleton uskoo, että erot tulevat lisääntymään. Shackleton tunnetaan myös julkimoiden asianajajana, kertoo Mirror.

– Eroasianajajien keskuudessa ennuste on, että vapaaehtoisesta karanteenista seuraa todennäköisesti avioerojen määrän nousu, Shackleton kommentoi.

– Piikkejä syntyy pitkien yhdessäolojaksojen jälkeen, kesälomilla ja jouluna. Voi vain kuvitella, millaista on, kun perheet sinetöidään kunnolla koteihinsa pitkiksi ajoiksi, Shackleton pohtii.

"Rakastan jokaista minuuttia aviomieheni seurassa"

Facebookissa moni on kuitenkin kiiruhtanut vakuuttamaan, että vain nauttii ajasta aviopuolisonsa kanssa.

– Minusta olisi ihanaa olla lukittuna kotiin puolisoni kanssa! Valitettavasti me tulemme hyvin toimeen, meillä on hauskaa ja nauramme paljon jopa 17 vuoden liittomme jälkeen, Ky-j Thomas vakuuttaa.

– Rakastan jokaista minuuttia aviomieheni seurassa, Tracy Williams sanoo.

– Olisi hauskaa olla lukittuna kotiin mieheni kanssa, hän saa minut aina nauramaan missä tilanteessa tahansa. Hänen positiivinen asenteensa kaikkiin tilanteisiin paistaa läpi, Julie Atkinson kehuu.

Lue myös:

    Uusimmat