Renny ja Johanna Harlinin etähaastattelun taustalla välkkyneet ilotulitukset kiinnittivät Joanna Kuvajan huomion: "Täysin teitä varten"

Renny ja Johanna Harlin odottavat toista yhteistä lastaan: "Olemme tosi onnellisia" 11:00
Renny ja Johanna Harlin odottavat toista yhteistä lastaan: "Olemme tosi onnellisia"

Toista yhteistä lastaan odottavat Renny ja Johanna Harlin vierailivat etäyhteyksin Huomenta Suomen haastattelussa.

Tällä viikolla uutisoitiin, että menestysohjaaja Renny Harlin ja hänen puolisonsa Johanna Harlin odottavat toista yhteistä lastaan. Parilla on entuudestaan reilun vuoden ikäinen tytär Coco

Parhaillaan Uudessa-Seelannissa Deep Water -elokuvan kuvausten vuoksi asuva pari vieraili sunnuntaiaamuna etäyhteyksin Huomenta Suomen haastattelussa kertomassa viimeaikaisia kuulumisiaan.

– Olemme tosi onnellisia tästä uudesta tulokkaasta. Olen voinut ihan hyvin. Ensimmäisillä raskausviikoilla oli vähän huonovointisuutta, mutta nyt on jo parempaan päin. Ja olen vähän väsynyt välillä, mutta kyllä se siitä, Johanna kertoi voinnistaan.

Renny puolestaan kertoi voivansa tällä hetkellä paremmin kuin koskaan.

– Olemme täällä tekemässä elokuvaa, eli teemme samalla tietysti töitä aika tiukalla aikataululla, mutta tämä on meille täydellinen ihme ja siunaus. Jos joskus vähän väsyttää tai muuta, niin ei voi kun katsoa toisiaan ja sanoa, että tuntuu, että kaikki haaveet ovat toteutumassa elämässämme. Emme voi pyytää mitään enempää, Renny sanoi.

Haastattelussa Harlinien taustalla olleista ikkunoista näkyi komeita ilotulituksia. Huomenta Suomen juontaja Joanna Kuvaja kysyi, oliko kyseessä Huomenta Suomea ja katsojia varten järjestetty spektaakkeli, vai mistä oikein oli kyse?

– Täysin teitä varten. Yritimme saada aamunne loisteliaaksi, Renny heitti. 

Mitä kaksikko rakastaa toisissaan eniten? Millaista arki Uudessa-Seelannissa on? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

The Harlins MTV Katsomossa ke 8.11. alkaen kolmen jakson viikkotahdilla. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon kolme jaksoa ennakkoon. 

Lue myös:

    Uusimmat