Renny Harlin yllätti 27 vuotta täyttäneen Johanna-rakkaansa: "Kaunis enkelini"

8:07
Renny Harlin herkistyi Luokkakokous 3:n kuvausten lopun häämöttäessä: "Nämä näyttelijät ovat kuin perhettä"

Renny Harlin järjesti rakkaalleen erityisen aamun. 

Elokuvaohjaaja Renny Harlin, 61, on seurustellut jo jonkin aikaa Johanna Kokkilan, 27, kanssa.

Harlin kertoo Instagram-tilillään, että viettivät ensimmäistä yhteistä syntymäpäiväaamua, kun Kokkila täytti vuosia. 

Harlin julkaisi rakkaastaan Instagram-tilillään kuvan, jossa Korkkila poseeraa heidän yhteisen koiran kanssa sängyllä. Harlin yllätti rakkaansa suloisesti, yöpöydällä näkyy tulppaanikimppu sekä kakkupala, jossa on kynttilät. Lisäksi sängyn viereen on aseteltu läjäpäin lahjoja. 

– Meidän ensimmäinen synttäriaamu yhdessä. Olkoon jokainen päiväsi tällainen kuin tänään se on, kaunis enkelini. Hauskinta syntymäpäivää rakkaani, Harlin kirjoittaa. 

 Harlin vei rakkaansa myös synttäri-illalliselle. Kokkila on kiittänyt rakastaan illasta. 

– Oli ihana ilta. Kiitos, Kokkila kirjoittaa. 

Suhde työn edelle

Harlin tapasi Porista kotoisin olevan projektikehityspäällikön ja kasvatustieteiden maisterin Kokkilan Luokkakokous-elokuvan koekuvauksissa, mihin Kokkila haki näyttelijäksi.

Suomen kuvausten jälkeen Harlin ehdotti Kokkilalle uutta työtä hänen seuraavaan elokuvaprojektin parissa Bulgariassa. Kokkila kertoi Apu-lehdelle, että päätti ottaa työn vastaan ja muuttaa maahan. Työn lomassa he tutustuivat toisiinsa paremmin. 

–  Sitten rakastuimme, ja tässä sitä nyt ollaan, Kokkila kertoi lehdelle.

Elokuvaohjaaja kertoi haastattelussa olevansa rakastunut ja aikoo laittaa uuden suhteensa nyt kaiken edelle.

– Olen ensimmäistä kertaa ymmärtänyt, että elämässä on jotakin tärkeämpää kuin työ. Laitan tämän suhteen ja Johannan etusijalle milloin tahansa. Jos joku sanoisi nyt, että pääset kuvaamaan hienoa elokuvaa minne päin maailmaa vain, mutta Johanna ei pääse mukaan, kieltäytyisin. Harlin kertoi lehdelle.

26-vuotias Kokkila työskenteli aiemmin luokanopettajana. Hän on myös harrastanut muodostelmaluistelua kilpatasolla sekä kilpaillut bikini fitneksessä. Kokkilan Instagram-tililtä selviääkin, että urheilu on yhä lähellä naisen sydäntä.

Harlin seurusteli aiemmin kiinalaisen Kay Huangin kanssa, mutta pariskunta erosi ennen vuoden 2019 joulua. Harlinilla on vuonna 1997 syntynyt poika. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja