Renny Harlinin Johanna-rakas esittelee rautaista huippukuntoaan – kertoo myös luovasta puolestaan

8:07
Renny Harlin herkistyi Luokkakokous 3:n kuvausten lopun häämöttäessä: "Nämä näyttelijät ovat kuin perhettä"

Elokuvaohjaaja Renny Harlinin kihlattu Johanna Kokkila kertoo olleensa jo lapsena luova. 

Elokuvaohjaaja Renny Harlinin, 62, puoliso Johanna Kokkila, 27, valmistautuu fitness-kisoihin, jotka järjestetään 12 viikon päästä.

Kokkila esittelee rautaista huippukuntoaan Instagram-tilillään ja kertoo suhteestaan urheiluun.

– Kuntoilu on suuri osa minua, vaikkei se ole ollut ainoa asia elämässäni. Olen pitänyt urheilusta siitä asti, kun olin pieni luistelijatyttö. 

Kokkila kertoo luovien asioden olevan myös osa häntä. 

– Jo pienenä tyttönä tein musiikkivideoita, muotinäytöksiä ja elokuvia (mitä upeimmalla johtamisella totta kai). Poljin jäähallista pyörällä niin kovaa kuin lähti päästäkseni kuvauspaikalle. Täynnä inspiraatiota!

– Yritän kirjoituksellani sanoa, että olen parhaimmillaan silloin, kun saan tehdä näitä kahta asiaa, jotka ovat syvällä sydämessäni. Suuria tavoitteita ja kovaa työtä. Olen kiitollinen saadessani tehdä tämän kaiken henkilön kanssa, joka on prioriteettini numero yksi, Kokkila kirjoittaa merkiten puolisonsa Harlinin kuvaan. 

Harlin on vastannut oitis rakkaansa ylistyssanoihin. 

– Kauneutesi sisältä ja ulkoa alkaa puhtaasta sydämestäsi ja vertaansa vailla olevasta intohimostasi elämään. Kiitän jumalaa joka ikinen päivä saadessani jakaa tämän matkan kanssasi, Harlin runoilee. 

Huippuohjaaja kihlautui ystävänpäivänä rakkaansa kanssa Istanbulissa luksushotellissa. Harlin sormusti rakkaansa muhkealla timanttisormuksella.

Tutustuivat töiden kautta

Harlin tapasi Porista kotoisin olevan projektikehityspäällikön ja kasvatustieteiden maisterin Kokkilan Luokkakokous-elokuvan koekuvauksissa, mihin Kokkila haki näyttelijäksi.

Suomen kuvausten jälkeen Harlin ehdotti Kokkilalle uutta työtä hänen seuraavaan elokuvaprojektin parissa Bulgariassa.

– Otin työn vastaan, muutin tänne ja työn lomassa tutustuimme paremmin. Sitten rakastuimme, ja tässä sitä nyt ollaan, Kokkila kertoi Apu-lehdelle viime vuoden marraskuussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja