Renne Korppilasta eronnut Iida Ketola tekee täyskäännöksen – osti kodin maalta ja hankkii eläimiä: "Valdemar, Tyyne ja Tellervo muuttaa mun luokse"

Iida Ketola-Korppila toteuttaa unelmansa. 

Kampaajana työskentelevä Iida tekee nyt täyskäännöksen elämässään ja muuttaa pääkaupungin sykkeestä maalle. Hän kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään ostaneensa itselleen 1800-luvulla rakennetun hirsitalon.

– Ostin tänään kuparipannuja kirpparilta ja talon landelta. Mun biologinen kello on ilmeisesti lammaskello, koska tuntu etten enää pysty mitenkään päin elämään onnellista elämää ilman lampaita. Siksi oli ostettava hehtaari maata, 1800-luvulla rakennettu hirsitalo ja navetta. Valdemar, Tyyne ja Tellervo muuttaa mun luokse kesäkuun alussa, kanat tulee sitten viimeistään juhannusviikolla kun kanala on (toivottavasti!) valmis. Saa onnitella, Ketola kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteyteen, jossa poseeraa kauppakirjat kädessään.

Ketola julkaisi uuden kotinsa miljööstä kuvia Instagram Tarinat -osiossa, jossa ne säilyvät 24 tuntia niiden julkaisuista. 

– Pihaa on niin maan perk*leesti, mutta ns. eduista harvoin saa nauttia yksin, sillä peurat pöllii omenat, supikoirat/peurat/linnut marjat. On mulla sentään kasvihuone! Ja jos kanat edes silloin tällöin antaa muniaan, niin se riittää mun omavaraisuudeksi, Iida julkaisi kirjoituksen.

Iida kertoo saaneensa paljon kyselyitä siitä, missä talo sijaitsee. Asiaa hän ei aio kuitenkaan paljastaa.

Kommenttikenttään on sadellut lukuisia onnitteluviestejä.

– Ihanaa! Onnea, Alma Hätönen kirjoittaa.

–Elät mun unelmaa, kommenteissa lukee.

– Vautsi, melkoinen elämänmuutos sinulla edessä! Ihailen rohkeuttasi, elämä on niin lyhyt että se pitää elää just niin kuin haluaa ja joka tekee onnelliseksi, seuraaja suitsuttaa.

Iida ja Renne menivät naimisiin vuonna 2016, ja kertoivat elävänsä avoimessa suhteessa. Nainen kertoi eroilmoituksen yhteydessä syyn sille, miksi päättivät lopettaa suhteensa. 

– Oltiin vuosia hyvä match, kunnes ei enää oltu. On ollut sydäntä särkevää ja tuskaista seurata kuinka meidän elämämme ja arvomaailmat on kulkenut niin eri suuntiin, niin kovalla paineella, ettei siinä ole voinut kuin valmistautua irti päästämiseen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja