Remu löysi muusansa: Mysteerinainen auttaa sanoituksissa

Mysteerinainen on avustanut muusikko Remu Aaltosta uuden albumin sanoitusten kanssa.

Pitkään uuden albumin sanoitusten kanssa taistellut Remu, 63, kertoo MTV3.fin Viihdeuutisten haastattelussa, että levyn työstäminen on viimein lähtenyt kunnolla käyntiin.

– Nyt oon löytänyt uuden systeemin ja päässyt eteenpäin sanoitusten kanssa. Pitää uskoa, että aina ei ite pysty tekeen kaikkia juttuja, vaan pitää ottaa jeesiä jostain muualta. Ennen sitä on ollut niin itsepäinen, mutta enää se ei ole niin.

60-luvulta asti musiikkiuraansa luonut Remu on saanut apua sanoituksiin "tutulta gimmalta" eli mysteerinaiselta, joka yllättäen tarjoutui auttamaan Aaltosta sanoitusten kanssa.

– Uskovaiset sanoisivat, että tämä on johdatusta. Oltiin Pärnussa keikalla, yks tuttu gimma on Porvoosta muuttanut sinne. Hän sitten keikalla kyseli, että mites ne levyn sanat edistyy? Olin ihan, että älä edes kysy. No sit mä menin himaan ja hajoilin niiden sanoitusten kans niin yks päivä tää soitti et se on Porvoos et mites ne sanat? Sanoin et äkkiä tänne ja johan lähti sutiseen. Hän on koko ikänsä kirjoittanut runoja ja laulunsanoja. Ajattelin, et se on siinä ja nyt alkaa tulla valmista kauraa.

Miehen ja naisen välisestä työystävyydestä on monikin uusi romanssi saanut alkunsa, joten pakko udella Remulta, onko kyseessä ihan platoninen ystävyyssuhde vai jotain muuta?

– Muusa on sellainen, sanotaanko näin, että löysin hyvän kynän. Seuraavana päivänäkin saa selvää vielä mitä ajattelee. Mä hoidin hänelle uuden tietokoneen ja hän on taas mua kuskannut. Käsi kädessä kaikki asiat kävelee, ei siinä aina tarvitse olla mitään seksuaalista, sillä silloin ne asiat eivät futaa. Hyviin asioihin pitää olla oikea hajurako, niin harmonia tulee peliin, Remu muotoilee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat