Remu Aaltosen uutuuskirjassa raju paljastus – otti ystävän mukaan seksiin naisen tietämättä

Hurriganes-rumpalin elämäkerrassa kuvaillaan erittäin karulla tavalla Remun naisseikkailuja.

Hurriganes-yhtyeen rumpalina tunnetuksi tulleen Remu Aaltosen, 68, elämäkertakirja, Aaltosen ja Markku Salon teos Remu (Johnny Kniga) julkaistiin keskiviikkona.

Aaltonen kertoo kirjassa yksityiskohtaisesti olleensa erikoisella ja kyseenalaisella tavalla avulias mieli maassa ollutta ystäväänsä kohtaan.

– Lyötiin päitä yhteen, kun Reiska oli kauheen matalapaineessa ja onneton. Mä muistin, kun yks kimma oli muhun ihastunu ja kutsunu mut kylään. Mä sanoin Reiskalle: "Nyt lähetään naisiin." Hypättiin taksiin ja mentiin Kimman luo Laruun. Se oli vähän päissään. Mä aloin sitten kutkuttelee. Reiska kattoo vieressä ja kuolaa. Mä aloin bylsii, Remu muistelee.

– Kimma on silmät kiinni, kieli roikkuu suusta.

Aaltonen kuvailee kirjan seuraavilla riveillä yksityiskohtaisesti, miten Reiska osallistui aktiin naisen tietämättä. Nainen huomasi tilanteen, jonka jälkeen akti keskeytyi.

Remu kehuskelee kirjassa ronskein sanakääntein kaverusten iloinneen tapahtuneesta.

– Se oli menoo. Kimma otti leipäveitsen ja me juostiin perseet paljaina rappuun karkuun.

Kirjassa Aaltonen muistelee myös muun muassa Hurriganesin suosion huippuvuosia sekä naisseikkailuja yksityiskohtaisesti.

Remu kertoo muun muassa edesmenneen Cisse Häkkisen käyttäneen Aaltosta niin sanotusti alibinaan, kun Häkkisen tyttöystävä oli ihmetellyt miehen intiimialueilta löytynyttä purukumia.

– Se pani senkin mun laskuun. Aamulla aikasin soitetaan ja mun pitää kelata, mitä v****a mä nyt vastaan, kun mä en tajuu yhtään mitä se puhuu, ennenku mä sain yhdistettyä, että näin se menee. Kyllä se oli villiä meininkiä välillä. Ei ehdi paljon selittelemään, Remu kertoo kirjassa.

---

Sitaatit tänään julkaistusta Remu Aaltosen ja Markku Salon Remu-kirjasta (Johnny Kniga, 2016).

Katso alla video, jossa Remu ja kustantaja Pietiläinen muistelevat erikoista mattokauppaepisodia.

Remu ja tyyriit mattokaupat 1:32

Lue myös:

    Uusimmat