Takana ajava kuski piinasi – pariskunta jakoi videot kauhunhetkistään

0:32

Amerikkalaispariskunta koki kauhunhetkiä, kun takana tuleva kuski piinasi heitä.

Yllä olevalla videolla hirven viimeiset hetket. Näin yllättäen hirvi saattaa juosta auton eteen!

Amerikkalainen pariskunta Brittany Allan ja Kyle Wagner olivat kertomansa mukaan ajamassa valtatiellä 361 Texasissa, kun heidän takanaan tuleva Chevy-lava-auto ajoi heidän peräänsä. Osuman jälkeen auto jatkoi pariskunnan seuraamista ajaen ihan perässä kiinni ja törmäillen heihin useamman kerran. 

Brittany jakoi videoita tilanteesta Facebookissa.

Jos videot eivät näy, voit katsoa sen täältä

Brittanyn päivityksen mukaan pari soitti hätäkeskukseen, josta päivystäjä kehotti heitä ajamaan tiensivuun ennen poliisille soittoa. Pari ei kuitenkaan uskaltanut tehdä näin, koska takana tuleva kuski käyttäytyi niin arvaamattomasti.

Niinpä Brittany jakoi kauhunhetket moderniin tapaan sosiaalisessa mediassa. Yhteensä videoilla on satoja tuhansia näyttökertoja.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tapaus tutkinnassa

Loppujen lopuksi poliisit saivat Chevy-kuskin kiinni tämän työpaikan parkkipaikalta, mutta sakot tulivat vain siitä, ettei tällä ollut vakuutusta. Brittany kertoi poliisin sanoneen, että mahdollisiin pidätyksiin voisi kulua kuukausia aikaa.

Teksasilaisen Caller News -lehden haastatteleman komisario John Hooperin mukaan tapausta kuitenkin tutkitaan ja pariskunnan kuvaamat videot tarkastetaan.

– Jos törmäät järjettömällä tavalla käyttäytyvään ihmiseen, älä aseta itseäsi vaaraan. Ei ole sen arvoista, että jotakuta sattuu, Hooper varoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja