Reikäpään revittely päättyi noloimmalla mahdollisella tavalla: "Tämän takia Mustangeilla on huono maine"

Kuten vanha viisaus kuuluu, ei vian tarvitse olla iso, jos se on päässä. Kuten jutun perästä löytyvä video osoittaa, ei tehokkaalla muskeliautolla kannata rällätä ihan miten sattuu. Kaikeksi onneksi sivullisia ei joutunut tämän kuljettajan toilailun seurauksena vaaraan.

Olemme kirjoittaneet Mustangeihin liitetyistä mielikuvista aiemminkin – lisättäköön tämä joukon jatkoksi. 

Mustangissa itsessäänhän ei ole oikeasti yhtään mitään vikaa. Monet kuljettajat vain ovat valitettavan alttiita hakemaan niiden ratissa omien taitojensa rajoja – ja usein myös ylittämään ne.

Vapaasti hönkäilevän V8:n murina yhdistettynä varsin mukavaan suorituskykyyn saakin monen kaasujalan painumaan turhankin lähelle lattiaa.

Kallis arviointivirhe

Teksasilainen Brandon Calderon on Mustang-kuljettaja itsekin, eikä juuri arvosta heitä, jotka käyttäytyvät huonosti näiden legendaaristakin legendaarisempien muskeliautojen ratissa.

Calderon kertoo olleensa kuvaamassa autoaan tyttöystävänsä kanssa yhdessä suosikkipaikoistaan, kun parkkipaikalle saapui pyörittelemään toinen Mustang. Ikään kuin tuleva ennakoiden, ryhtyi Calderon kuvaamaan punaista Mustang GT:tä.

Sladittelu ja kuminpoltto päättyi kuitenkin nolosti, sillä kuljettajan arviointivirheen vuoksi auto tärähti keula edellä lyhtypylvään betonijalkaan. Turvatyynyt toivon mukaan säästivät kuljettajan vakavammilta vammoilta.

– Juuri tämän takia Mustangeilla on huono maine, Calderon kirjoittaa julkaisemansa videon yhteydessä.

Katso video alta.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Lähde: Brandon Calderon (Facebook)

Lue myös:

    Uusimmat