Mainos

Reijo Kallion puoliso oli miehensä rinnalla loppuun asti: "Kun lähdin pois sairaalasta, suukotin ja pidin häntä hyvänä"

0:15

Maanantaina 18. kesäkuuta kuolleen Reijo Kallion puoliso Inkeri Kallio saattoi laulajan viimeiselle matkalleen.

Iskelmälaulaja Reijo Kallio menehtyi varhain maanantaiaamuna 18. kesäkuuta pitkäaikaiseen sairauteen. 84-vuotiaana kuolleen Kallion puoliso Inkeri Kallio kertoo olleensa aviomiehensä rinnalla tämän viimeisenä iltana. 

– Hän sai lähteä rauhassa. 

Aviopari olisi viettänyt tämän vuoden lokakuussa 55. hääpäiväänsä. Pariskunta meni naimisiin 5. lokakuuta vuonna 1963, Inkerin päivänä. 

– Meillä oli todella hyvä yhteinen elämä. Viimeisinä viikkoina muistelimme kaikkia niitä matkoja, joita teimme yhdessä ja paikkoja missä olimmekaan käyneet ja olleet. 

Inkeri Kallio oli tuonut avioparin viimeisenä yhteisenä iltana sairaalaan soittimen, josta kaksikko oli kuunnellut yhdessä laulajan kappaleita. Kallion musiikkia kuunneltiin sairaalassa myös yöllä, kun läheiset kokoontuivat hyvästelemään laulajan. Kallio kertoo hyvästelleensä aviomiehensä pariskunnan pojan Pasi Kallion kanssa.

Inkeri Kallio tapasi miehensä viimeistä kertaa sunnuntai-iltana, kun hän vieraili tämän luona sairaalassa. Kallio kertoo miehensä olleen kiltti, hyväsydäminen ja huomaavainen ihminen, joka ajatteli aina epäitsekkäästi muiden parasta. 

– Kun lähdin pois sairaalasta, sanoin heippa, suukotin ja pidin häntä hyvänä. Sanoin, että huomenna tavataan ja lähden nyt bussiin. Hän sanoi, että "mene varovasti". Se oli sitten viimeinen kerta, kun näimme. 

Reijo Kallion uran huippuaikoina 70- ja 80 -luvuilla laulaja saavutti neljä platina- sekä kuusi kultalevyä. Kallion myydyimpiä levyjä olivat Yksinäinen ja Viikonloppuisä, joista kummatkin löytyvät sadan myydyimmän suomalaisen levyn joukosta. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.