Mainos

Refai putosi Love Island Suomi -kilpailusta: "Piiritin Ankua ehkä liikaa"

2:15

Villan alkuperäinen asukas Refai tippui viime lauantaina Love Island Suomi -kilpailusta yhdessä Emman kanssa. Refai pohtii erityisesti sitä, että oliko hän liian kärsivällinen aiemman parinsa Ankun suhteen.

VIDEO: Love Island Suomi esittelee: Refai

Love Island Suomi -kilpailusta tippunut Refai kertoo MTV.fin haastattelussa, että putoaminen harmittaa. Hän pohtii, että odotti liian kauan Ankun tunteiden heräämistä

– En ole luovuttajapersoona. Piiritin Ankua ehkä liikaa ja katsoin, voisiko meillä toimia. 

Refai on kuitenkin tyytyväinen siihen, että antoi itsestään paljon irti villassa. Hän kertoo, että hänen puoleltaan kaikki mitä hän saarella teki, tuli suoraan sydämestä. 

– Itselläni se menee niin, että välitän, ihastun ja rakastun. Olin menossa ihastumisen suuntaan, mutta se jäi siihen, koska mikään ei voi olla yksipuolista, Refai miettii.

"Kun Anku valitsi Patrickin, vihelsin pelin poikki"

Refai oli kolme viikkoa saman parin kanssa kunnes Anku kertoi, ettei löydä parin väliltä kipinää. Tämän jälkeen Markus valitsi Ankun parikseen, ja naisten valintavuorolla Anku valitsi parikseen Patrickin

– Vihelsin pelin poikki, kun Anku kertoi tunteistaan valitessaan Patrickin, Refau pohtii ja jatkaa:

– Jos olisin tiennyt siitä aiemmin, olisin toiminut aikaisemmissa parinvalinnoissa toisin.

Refai kertoo, että otti koville seurata vierestä Patrickin ja Ankun suhteen etenemistä. Asioiden punnitseminen itsekseen helpotti.

– Sanoin itselleni että “Refai, täällä pitää edetä nopeasti, eikä tällaista välttämättä tapahtuisi ulkomaailmassa. Täällä kukaan ei ole naimisissa, vaan täällä luodaan ihmissuhteita.”

Refai on varma, että näkee villan asukkaita myös jatkossa. Pitkä aika yhdessä loi vahvoja ystävyyssuhteita. Hän ei myöskään sulje pois vaihtoehtoa, että villan asukas kiinnoistuisi hänestä myöhemmin ohjelman ulkopuolella.

– Ei sitä koskaan tiedä, jos sitä ulkomaailmassa pariutuu.

Love Island Suomi Subilla ja Katsomossa maanantaisin klo 21 ja ti–la klo 22.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja