Love Island -Sami kommentoi viimein parinsa pudottamista: "Vaikeinta oli puhua Nellin kanssa"

Love Island -kilpailussa koettiin yllätyskäänne, kun Sami pudotti kilpailusta oman parinsa Ankun sijaan. Tapahtuma herätti yleisössä hämmennystä, ja keskustelupalstoilla spekuloitiin Samin motiiveja aika raa'astikin.

Mitä oikeasti tapahtui? Love Island Suomi -saarelta pudonnut Sami kertoi MTVuutiset.fin haastattelussa, että halusi pelastaa ennemmin suhteen, joka vaikutti lupaavammalta kuin hänen omansa. 

Ankulla ja Patrickilla oli niin hyvä juttu lähtemässä, joten riskeerasin oman juttuni kun en tiennyt, tuleeko siitä mitään. 

Sami kertoo, että vaikka Nellin kanssa meni hyvin, sai hän joistakin lauseista käsityksen, että Nelli pelaa. Sami ei mielestään ollut ainoa, joka oli tätä mieltä.

– Jotain aina välillä särähti korvaan. Esimerkiksi kun Hanna tuli, Nellin ensimmäinen pelko oli, että hän putoaa.

Sami kertoo, ettei tunteita Nelliä kohtaan ehtinyt muodostua. Tämä oli myös yksi syy yllättävään parivalintaan. Katsojille välillä välittyi, ettei pari myöskään puhunut omista ajatuksistaan toisilleen. Mistä keskusteluongelmat johtuivat?

– En tiedä, mistä ne johtuivat, mutta allekirjoitan väitteen täysin. Varmaan vaikeinta oli puhua Nellin kanssa, vaikka hän oli parini, Sami pohdiskelee ja jatkaa:

– Olisi pitänyt pystyä puhumaan parhaiten hänen kanssaan. Ei onnistunut.

Sami haluaisi kuitenkin itse vielä nähdä Nelliä ja tutustua häneen paremmin.

– Ehdittiin olla tuolla kuitenkin niin vähän aikaa, että eihän sitä koskaan tiedä, jos vaikka tulisikin jotain. 

Love Island Suomi Subilla ja Katsomossa maanantaisin klo 21 ja ti–la klo 22.

Lue myös:

    Uusimmat