Pakka sekaisin! Love Island Suomi -jaksossa valittiin uudet parit

Love Island Suomi -villassa laitettin nukkumapaikat uuteen järjestykseen, kun saarella suoritettiin jälleen parinvalinta. Tällä viikolla saarelle saapui myös kaksi uutta asukasta, Pauli ja Nelli. 

VIDEO: Emma tiedustelee, voisiko Pauli olla hänen parinsa

Love Island Suomen parinvalinnassa oli varsin selvät sävelet. Anku oli jo viikon aikana maininnut useaan otteeseen, että kalastelee Patrickia parikseen. Raskaasti tiedon oli ottanut Patrickin edellinen pari Emma.

LUE MYÖS: Love Island -Pauliina ottaa Senjan putoamisen raskaasti – ei tervehdi villan uusia asukkaita

Tällä kertaa valinnan tekivät naiset. Emmaa ennen valinnan tehnyt Anku nappasi Patrickin tietysti itselleen. 

– Valitsen tämän miehen parikseni, koska hänen seurassaan on helppo olla ja hän saa minut joka päivä nauramaan. Lisäksi tämä mies on ainoa tällä saarella, jonka seurassa olen tuntenut perhosia vatsanpohjassa, Anku pohjusti ennen valintaansa. 

Emma pääsi viimeisenä valitsemaan parinsa, ja hänen parikseen päätyi jäljellä oleva Refai. Emma hoiti tilanteen kuitenkin kunniallisesti loppuun.

– Päätös joka on puolestani tehty ei ole huono, koska jäljellä oleva henkilö on herrasmies, hyväsydäminen, ymmärtäväinen, viisas ja karismaattinen. 

Myöhemmin Emma avautui vielä parinvalinnan jälkeisistä tunnelmistaan.

– Sydäntä vain raastaa, kun pitää liikkua näin nopeasti.

Saarella pareiksi muodostuivat: Anku ja Patrick, Aura ja Jeffrey, Pauliina ja Ville, Veera ja Janne, Nelli ja Sami, Alexina ja Pauli, sekä Emma ja Refai.

Love Island Suomi Subilla ja Katsomossa maanantaisin klo 21 ja ti–la klo 22.

Lue myös:

    Uusimmat