Red Bullin Sergio Pereziä uhkaa kiusallinen tilanne F1-kotikisassaan – tallipomo: "Ikävää olla tässä asemassa"

Red Bullin Sergio Perez on erikoisessa tilanteessa tänä viikonloppuna Meksikossa. Hän lähtee ensimmäistä kertaa koskaan voittaja-autolla kotikisaansa, mutta saako hän voittaa? Se on kysymys, jota Red Bull joutuu kovasti pureskelemaan.

Perez vaihtoi viime kauden jälkeen Racing Pointilta Red Bullille. Perez on nyt tallin selkeä kakkoskuski, joka pyrkii auttamaan Max Verstappenia kuljettajien maailmanmestaruustaistossa.

Tästä herääkin kysymys. Antaako Red Bull selkeitä tallimääräyksiä Perezin kotikisassa, vai saako Perez taistella paalupaikasta ja voitosta?

– Pitää ymmärtää, että puhutaan joukkuelajista, Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner sanoi Skylle.

– Taistelemme sekä kuljettajien että valmistajien maailmanmestaruuksista. Tämä on yksi 22 kisasta ja se sattuu olemaan ”Checon” kotikisa. Ikävää olla tässä asemassa, Horner jatkoi, viitaten siihen, että hänen pitää mahdollisesti määrätä Perez sivuun Verstappenin edestä.

– Käymme läpi eri skenaarioita, kun lähestymme kisaa, jotta jokainen tietää, että mikä meidän suunnitelmamme on ja mitä tavoittelemme.

Hornerin mukaan Red Bullin sisällä ei kuitenkaan keskustella mahdollisista määräyksistä.

– Sergio tietää, mikä hänen hommansa on. Se on auttaa hänen tallikaveriaan. Ja jos hän sattuu olemaan edellä, se on silloin hieno ongelma, minkä kanssa saa painia, Horner mietti.

Lue myös:

    Uusimmat