Red Bull -pomo: Tilanne Verstappenin kanssa hallinnassa

Toistuvat keskeytykset ja pistemenetykset ovat saaneet Max Verstappenin laukomaan varsin turhautuneita lausuntoja Red Bullin F1-autosta, mutta tallipäällikkö Christian Horner kokee tallin ja kuskin olevan edelleen hyvissä väleissä keskenään.

Red Bull on saanut heikosti sujuneen kauden aikana painetta niin kuljettajalta kuin tämän isältä Jos Verstappenilta auton huonon luotettavuuden takia.

Max Verstappen on keskeyttänyt tällä kaudella kuudesti, ja varsin monta kertaa jopa potentiaaliselta palkintopallisijalta. Samaan aikaan tallikaveri Daniel Ricciardo on onnistunut pääsemään puolissa kisoista korokkeelle.

C Moren asiantuntija Toni Vilander kysyi Italian kisan alla tallipäällikkö Christian Hornerilta, pitäisikö Red Bullin esimerkiksi vaihtaa kuskien varikkotiimit keskenään, jotta onni jakaantuisi tasan näiden kesken.

– Ei sillä ole mitään tekemistä varikkotiimien kanssa. Kun nimesimme tämän auton RB13:ksi, koska se on meidän 13. automme, niin totesimme, että se tuottaa onnea joillekin ja epäonnea toisille, Horner vitsailee.

– Se on tuottanut onnea Danielille, mutta epäonnea Maxille. Toivottavasti se muuttuu nyt Maxilla, sillä hän on ansainnut sen ajettuaan tällä kaudella niin hyvin. Hänen olisi pitänyt olla palkintopallilla monissa, monissa kisoissa, Horner jatkaa.

Lauantain sateen keskeyttämien harjoitusten aikana Horner vietti paljon aikaa Verstappenin seurassa. Hollantilaiskuski tarvitsee selvästi paljon vakuuttelua tiimin toiminnasta, mutta onko tilanne kaiken kritiikin jälkeen hallinnassa?

– Kyllä se minusta on. Jokainen kuljettaja, joka joutuu keskeyttämään hyviltä sijoilta ja varsinkin kotikisassaan, on pelkästään vihainen, Horner vastaa.

– Max on nuori kaveri. Hän on ajanut erittäin korkealla tasolla. Toivon, että voimme antaa hänelle mahtavan auton, jotta hän voi päästää potentiaalinsa irti.

Lue myös:

    Uusimmat