Nälkä kasvaa syödessä: F1-moottoripomo puhuu jo voitosta ennen kesätaukoa – “Tämä on meille todella tärkeä vuosi”

Red Bull -tallin moottoritoimittajan Hondan tavoite on napata ensimmäinen voitto yhdessä itävaltalaistallin kanssa vielä ennen formulasarjan kesätaukoa, linjaa japanilasvalmistajan F1-pomo Masashi Yamamoto.

Honda nappasi Australiassa hybridiaikakauden ensimmäisen palkintosijansa, kun Max Verstappen sijoittui Albert Parkin radalla kisan kolmanneksi.

– Tämä on meille todella tärkeä vuosi, koska aloitimme yhteistyön kahden tallin kanssa ensimmistä kertaa hybridimoottorien aikakaudella. Nyt olemme tilanteessa, jossa voimme tavoitella voittoa, Yamamoto kertoi motorsport.comille.

– Toivomme sen toteutuvan kesän aikana. Meillä on nyt mahdollisuus esitellä Hondan voittamisen filosofiaa, Yamamoto lisäsi.

Honda on varonut asettamasta kauteen tarkkoja tavoitteita, mutta itävaltalaistallin johdossa on puhuttu jo mestaruustaistelusta.

– Emme halua laskea odotuksia, mutta kilpailussa tulokset merkitsevät. Niissä näemme kaiken. Rehellinen tuntemuksemme kuitenkin on, että emme ole vielä saavuttaneet voimayksikössä Ferrarin ja Mercedeksen tasoa. Meidän on noustava vielä nykyistä tasoa korkeammalle, Yamamoto linjasi.

Lue myös:

    Uusimmat