Red Bullilta kovat pöytään: George Russellin tuuraus kytköksissä Mercedeksen sopimusneuvotteluihin

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner pitää varmana, että Mercedes-kollega Toto Wolff tulee hyödyntämään George Russellin tuurausta F1-sopimusneuvotteluissa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Sakhirin GP suorana 4.–6.12.
La: 3. harjoitukset klo 15.55, aika-ajot klo 18.55, ennakkotunnelmat klo 18.00
Su: Sakhirin GP klo 19.10, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Williams-kuski Russell hyppäsi Sakhirin GP:hen Mercedekselle tuuraamaan koronavirustartunnan saanutta Lewis Hamiltonia, joka on varmistanut jo seitsemännen maailmanmestaruutensa. Siinä missä Valtteri Bottaksella on jo jatkosopimus ensi kaudeksi, Hamiltonin kanssa sitä ei ole vielä sorvattu.

On arveltu, että Hamiltonin sopimuksen arvosta käydään vielä vääntöä.

– Tämä mittaa hänen (Russellin) kykyjä Valtteria vastaan. Olen varma, että Toto käyttää tätä Lewisin sopimusneuvotteluissa jollain tavalla, Horner heitti GrandPx.newsin mukaan.

– Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, miten tässä käy. On hienoa nähdä uuden nuoren saavan tällaisen mahdollisuuden.

Mercedeksen tallipäällikkö Wolff on myöntänyt, että tuore tilanne viivästyttää Hamiltonin sopimusneuvotteluja, kunnes britti on jälleen kunnossa. Hänen mukaansa tämän viikon tapahtumat eivät kuitenkaan tule vaikuttamaan neuvotteluihin, mitä tahansa nyt käykään.

Oma mielenkiintoinen juonteensa Mercedes-suojatti Russellissa on se, että häntä on pidetty potentiaalisena Bottaksen korvaajana kaudeksi 2022. Britti pääsee nyt antamaan samalla autolla arvokkaita näyttöjä Bottasta vastaan.

Ensiotteet olivat lupaavat, kun Russell oli perjantaina kaksien ensimmäisten harjoitusten ykkönen.


Lue myös:

    Uusimmat