Toto Wolff tyrmäsi villit huhut Valtteri Bottaksesta ja Mercedes-korvaajasta – "Ei tätä voi kutsua sellaiseksi"

Mercedeksellä nähdään tänä viikonloppuna poikkeava kuljettajakokoonpano, kun suomalaiskuski Valtteri Bottas sai tallikaverikseen George Russellin. 22-vuotias britti korvasi Lewis Hamiltonin, joka on sivussa koronatartunnan takia. Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff tyrmää väitteet, että Bottas ja Russell kisaisivat nyt vuoden 2022 kuljettajapaikasta.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Sakhirin GP suorana 4.–6.12.
La: 3. harjoitukset klo 15.55, aika-ajot klo 18.55, ennakkotunnelmat klo 18.00
Su: Sakhirin GP klo 19.10, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Russell paikkaa Hamiltonia ainakin Bahrainin toisen kisaviikonlopun ajan. Tällä hetkellä on epäselvää, että pystyykö Hamilton ajamaan ensi viikonloppuna Abu Dhabissa.

Russellin Mercedes-nosto käynnisti melkoisen huhumyllyn F1-palstoilla. Russellia huhuttiin jo ensi kaudelle Mercedeksen rattiin. Saksalaistalli päätti kuitenkin jatkaa suomalaiskuskin Valtteri Bottaksen sopimusta vuodella. Myös Lewis Hamiltonille ollaan värkkäämässä uutta diiliä.

Täten huhut koskevat nyt kautta 2022. 

Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin mukaan Bottas ja Russell eivät kisaa millään tapaa tulevista kuskipaikoista.

– Ei, eivät ollenkaan. Olen kuullut huhuista, eikä tätä voi edes kutsua sellaiseksi, Wolff sanoi ja viittasi Bottaksen ja Russellin väitettyyn ”kaksintaisteluun”.

– Kyse on vain yhdestä tai kahdesta kisasta. Ei näistä saa mitään merkittävää informaatiota. 

Wolffin mukaan Russell on potentiaalinen tulevaisuuden GP-voittaja, ehkäpä jopa maailmanmestari.

– Mutta siihen on vielä matkaa. Hän tietää sen. Hänen pitää tehdä vain tasaisen vahvaa työtä. Eikä tässä ole mitään kaksintaistelua. Luotamme täysin Valtteriin. Pysymme lojaliteetteina, Wolff alleviivasi.

Lue myös:

    Uusimmat