Reckless Loven ja levy-yhtiön yhteistyö ohi – näin Olli Herman vastaa kohuun

Glam rock -bändiksi itseään nimittävä Reckless Love on ilman levytyssopimusta. 

Iltalehti kertoo Reckless Loven saaneen kenkää levy-yhtiöstään, sillä bändin musiikki ei myy. Bändi aloitti Universal Musicin tallissa ja siirtyi sittemmin Pekka Ruuskan luotsaamalle Kaiku Recordings -yhtiölle, joka ei enää jatka yhtyeen kanssa.

– Musiikki ei myy, vain pari asemaa soittaa glam rockia. Musiikki on epämuodikasta, Ruuska perusteli Iltalehdessä.

Bändin keulahahmo Olli Herman kertoo MTV:lle yhtyeen lähestyneen ensin itse Kaiku Recordingsia sopimuksen päättämisestä. Herman kertoo yhtyeen naureskelleen uutisoinnille siitä, että bändi olisi saanut potkut levy-yhtiöstä. 

– Tämä oli molemminpuoleinen päätös. Levyjen tekeminen on tiimityötä. Nyt oltiin sellaisessa tilanteessa, ettei se tiimityö ollut paras mahdollinen. Molemminpuolin todettiin, ettei nyt ole oikea mahdollinen tiimi. 

Hermanin mukaan yhtye oli kysynyt levy-yhtiöltä, voidaanko sopimus katsoa päättyneeksi, jolloin levy-yhtiö vastasi myöntävästi.

– Ei mitään draamaa. Hyvillä mielin jatkamme molemmat omille teilleen. Sopuisa ero, jos parisuhdetermiä halutaan käyttää. 

Reckless Love lähtee pian kiertämään Europpaa. 

– Lähdemme Britteihin, jossa ennakkolipunmyynti on mennyt ennakoitua paremmin. Hyvin tulossa porukkaa. Briteistä suuntaamme saksankielisiin maihin ja joulukuussa tehdään muutama keikka myös Suomessa, Herman kertoo. 

Bändi tekee keväällä yhteiskeikkoja The 69 Eyes -yhtyeen kanssa. 

– Tampere-talo on julkaistu. Ehkä saattaa tulla lisääkin, Olli Herman vihjaa.

Reckless Love etsii nyt uusia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa tehdä uusi albumi ensi vuonna. 

– Mitään ei ole lyöty lukkoon vielä. Edellinen sopimusvaihto Kaikuun ei ollut paras mahdollinen meille. Se on tarkkaa puuhaa, kenen kanssa lähdetään tekemään. Ala on niin pirstaloitunutta, että on hyvä katsoa tarkkaan, kenen kanssa tekee.

Lue myös:

    Uusimmat