La Liga -pomolta yksiselitteinen näkemys – näin todennäköinen on Kylian Mbappen megasiirto

PSG-supertähti Kylian Mbappé kurottaa palloon – verkko heiluu kulmatilanteessa 1:07
PSG tarrasi Mestarien liigassa puolivälieräpaikkaan Kylian Mbappen johdolla – ranskalaistähti osui Real Sociedadin verkkoon

Jalkapallon Espanjan pääsarjan eli La Ligan johtaja Javier Tebas uskoo Kylian Mbappen pelaavan ensi kaudella lähes varmuudella Real Madridin paidassa. 

Ranskalaishyökkääjä Mbappe, 25, kertoi aiemmin helmikuussa pariisilaisseuralleen PSG:lle, ettei hän aio jatkaa joukkueessa enää tämän kauden jälkeen.

– On 99-prosenttisesti todennäköistä, että Mbappe tekee sopimuksen Realin kanssa. Mutta en tiedä, onko hän jo allekirjoittanut sopimuksen, Tebas sanoi ranskalaislehti L'Equipelle.

Mbappe on edustanut PSG:tä vuodesta 2017 lähtien, mutta ranskalaiskomeettaa on huhuttu Realin riveihin jo pitkään. Ranskan nykyinen maajoukkuekapteeni on tehtaillut PSG:ssä 244 maalia 291 ottelussa.

– Tämä on suuri uutinen Realille ja espanjalaiselle jalkapallolle. Hän on yksi maailman parhaista pelaajista. Näkemykseni mukaan (Jude) Bellingham, (Erling) Haaland ja Mbappe ovat planeetan kolme hallitsevinta pelaajaa, ja pian kaksi heistä pelaa Real Madridissa, Tebas julisti viitaten joukkueen nuoreen englantilaistähteen Bellinghamiin.

 

Lue myös:

    Uusimmat