Real Madridin huima marssi jatkuu La Ligassa – Atletico-pelissä todella törkeää käytöstä

4:41
Maalikooste: Atletico Madrid – Real Madrid.

Real Madridin huima vire sen kuin jatkuu jalkapallon La Ligassa. Sunnuntaina Realin jalkoihin jäi Atletico Madrid lukemin 2–1.

Vaikka Atletico aloitti kamppailun vahvasti, Real iski armotta paikoistaan.

Ensin Aurelien Tchouameni tarjosi upean syötön Rodrygolle, joka päätti näyttävän kuvion tyylillä.

Jutun yläreunan videolla huippuottelun maalikooste. 

Realin johto kasvoi vielä ennen puoliaikaa, kun Vinicius junior pääsi loistopaikalle. Yritys päätyi tolppaan, mutta Federico Valverde oli hereillä irtopallossa. Real 2–0.

Loppuhetkillä Mario Hermoso puski vielä kavennuksen Atleticolle. Se jäi kuitenkin isäntien kannalta laihaksi lohduksi.

Real on voittanut kaikki kuusi alkukauden La Liga -otteluaan. 

Rasistisia huuteluja

Realin tuulennopea hyökkääjä Vinicius jr. joutui Atletico Madridin kannattajien silmätikuksi ennen sunnuntain myöhäisottelua.

Radioasema Cope äänitti Atletico Madridin fanien huutoja, joissa kannattajat leimasivat Vinicius Juniorin "apinaksi". Huudot kaikuivat Atleticon kotistadionin ulkopuolella ennen ottelua, ja radioaseman tietojen mukaan ääntä pitivät sadat kannattajat.

Rasismisyytteet lensivät jo viikolla, kun Espanjan jalkapalloagenttien yhdistyksen johtaja Pedro Bravo sanoi televisiohaastattelussa, että Vinicius Juniorin pitää lopettaa "apinaeleet" juhliessaan maalejaan. Bravon kommentit nostattivat myrskyn, ja hän pyysi anteeksi. Bravon mukaan hän ei tarkoittanut sanojaan rasistisiksi, sillä Espanjassa sanonta voi viitata myös hassutteluun.

Vinicius ja Real Madrid tuomitsivat rasismin aiemmin viikolla tiedotteissaan. Atletico Madridin puheenjohtaja Enrique Cerezo letkautti, ettei kotijoukkue saa päästää Viniciusta maalintekoon paikallispelissä.

Espanjan liiga jäi Madridin ottelun jälkeen maajoukkuetauolle ja palaa 30. syyskuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja