Real Madridin ex-lääkäri yllättää: "Paras urheilija, jonka olen koskaan nähnyt" – eikä se ole Cristiano Ronaldo

Jalkapallojätti Real Madridin entinen lääkäri Jesús Olmo ei jokseenkin yllättäen pidä Cristiano Ronaldoa parhaana urheilijana, jonka kanssa hän on tehnyt. Olmo nostaa Ronaldonkin edelle Real Madridissa yhä pelaavan walesilaishyökkääjä Gareth Balen.

– Gareth Bale on luultavasti paras urheilija, jonka olen koskaan nähnyt, Olmo sanoi Ideal-lehden mukaan.

Real Madridin lääkärinä vuosina 2013-17 työskennelleen Olmon mukaan Bale on tehnyt häneen "kaikin puolin" suurimman vaikutuksen, vaikka suorituskykyä voidaan arvioida monin eri tavoin.

– Hän on luontainen lahjakkuus, joka pystyy olemaan erinomainen käytännössä missä urheilulajissa tahansa. Hänellä on epätavalliset geenit, urheilullinen kyvykkyys ja sanoisin myös tekninen kyvykkyys.

Bale, 30, oli takavuosina Valioliigassa pelatessaan vielä hontelo pelaaja, mutta hän on sittemmin vankistanut kroppaansa huomattavasti lihaksikkaampaan kuosiin.

Juventusta nykyisin edustava Cristiano Ronaldo, 35, jatkaa puolestaan rautaisessa fyysisessä tikissä. Hän palasi hiljattain joukkueharjoituksiin kuntotestien perusteella paremmassa iskussa kuin ennen koronaviruspandemian aiheuttamaa kauden keskeytystä.

Lue myös:

    Uusimmat