Kekseliästä! Tällä pienellä konstilla Cristiano Ronaldo pyrkii tekemään itsestään entistä nopeamman

Jalkapallon Serie A:n on tarkoitus käynnistyä uudelleen 20. kesäkuuta. Juventuksen supertähti Cristiano Ronaldo ei tauon aikana liiemmin laiskotellut, sillä hän palasi hiljattain treeneihin paremmassa kunnossa kuin ennen koronaviruspandemian aiheuttamaa kauden keskeytystä.

Vaikka Ronaldon kausi onkin sujunut menestyksekkäästi 25 maalin ja neljän maalisyötön voimin, löytyy häneltä nälkää kehittyä entistä enemmän. 35-vuotias portugalilaishyökkääjä toivoo tekevänsä itsestään entistä nopeamman pelaajan erityisten nappuloiden avulla.

Daily Mirrorin mukaan Ronaldo on käyttänyt tämän viikon kaikissa harjoituksissa nappulakenkiä, joiden pohjaa ovat koristaneet tavanomaisten metallinappuloiden sijaan rugbyyn suunnitellut pitkät ja leveämmät nappulat.

Nappulat ovat ranskalaisen yrityksen Smartpowerin kehittämät, ja niiden on tarkoitus terästää pelaajan nopeutta ja sivuttaisvakautta. Jokainen nappula on vaihdettavissa ja siirrettävissä, jotta kenkä istuu käyttäjälle mahdollismman hyvin.

Smartpowerin rugby-nappulat ovat olleet tällä kaudella myös Montpellier-hyökkääjä Andy Delortin käytössä. 12 maalia Ranskan pääsarjassa tehnyt algerialaiskärki selkeästi hyötyi niistä, sillä hän kellotti nimiinsä Ligue 1 -kauden kovimman juoksunopeuden - peräti 36,8 km/h.

Lue myös:

    Uusimmat