Ongelmat Cristiano Ronaldon kanssa täyttä hevonhumppaa? Supertähti ärähtää – vierittää syyt ulkopuoliselle taholle

Pahat kielet ovat puhuneet supertähtien Gareth Balen ja Cristiano Ronaldon huonoista väleistä, kun kaksikko pelasi samaan aikaan Real Madrisissa. Bale kiistää nämä väitteet kuitenkin jyrkästi ja vierittää syyt median kontolle.

– Cristiano on uskomaton pelaaja. Nautin perusteellisesti hänen kanssaan pelaamisesta, Bale sanoi BT Sportille ja jatkoi:

– Tietysti media yritti luoda tällaisia ongelmia, joita ei koskaan ollut. Tulimme toimeen todella hyvin. Hän on uskomaton pelaaja ja mitä hän tekikään joukkueelle kaikkine maaleineen. Uskomaton pelaaja, ja hän edelleen porskuttaa.

Ronaldo siirtyi viime kesänä Real Madridista Juventukseen, kun taas vuodesta 2013 "Los Blancosissa" pelannut Bale jatkaa yhä madridilaisseurassa.

Mediassa ja sosiaalisessa mediassa levisi kaksikon yhteisinä Real-vuosina videoita ja raportteja, joissa Ronaldo näytti tympääntyneeltä, jos Bale takoi kovasti maaleja hänen sijaansa tai iski maalin portugalilaisen laukauksen irtopallosta. 

Toisinaan levisi katkelmia, joissa Ronaldo huusi Balelle, kun tämä ei syöttänytkään hänelle. Ronaldo nähtiin myös taputtamassa, kun Bale otettiin vaihtoon.

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat