Ravun vuosihoroskooppi 2022

Ravun vuosihoroskooppi 2022: Rapujen rakkausvuoteen mahtuu monenlaisia tunteita ja käänteitä. Rauha ja tasapaino vallitsevat rapujen perheessä tänä vuonna...

Rakkaus

Rapujen rakkausvuoteen mahtuu monenlaisia tunteita ja käänteitä.

Sinkkuravuille on luvassa vauhdikas vuosi. Niin vauhdikas, että suhde saattaa edetä nopeasti jopa alttarille asti. Joskus rakkaus vain iskee kuin salama, ja silloin se on menoa.

Parisuhteessa olevien rapujen täytyy olla valmiita kompromisseihin, jotta suhde toimisi. Teidän kummankin asenteesta riippuu suhteenne kohtalo. Hieman lisää molemminpuolista joustavuutta ja empaattisuutta sekä kahdenkeskisiä romanttisia hetkiä, niin saatte suhteenne uuteen nousuun.

Joillekin ravuille voi tulla tilaisuus yrittää uudestaan eksän kanssa. Siteenne ei ollut koskaan kokonaan katkennut, ja ehkä suhteellanne voisikin olla nyt paremmat mahdollisuudet toimia. Unohtakaa menneet hankaluudet ja kokeilkaa. Huomaatte kyllä pian, kannattaako jatkaa.

Perhe

Rauha ja tasapaino vallitsevat rapujen perheessä tänä vuonna. Tunnet itsesi onnelliseksi, ja samoin tuntee koko muukin perhe. Mielessä voi ehkä pyöriä uuden kodin hankkiminen joko yhdessä perheesi kanssa, tai mikäli asut vielä lapsuudenkodissasi, saatat suunnitella muuttamista omillesi.

Ystävät

Tämä vuosi tuo muutoksia ystäväpiiriisi. Oma tai ystävän muutto voi tuoda teille fyysistä etäisyyttä, mutta yhtä lailla voitte etääntyä toisistanne henkisesti, vaikka asuisitte kuinka lähellä toisianne. Ihmiset vain joskus muuttuvat. Jonkin aikaa sinulta voi mennä ihmetellessä mitä oikein tapahtui, ja vasta kesän kynnyksellä alat tutustua uusiin ihmisiin. Kavereita saat paljon, mutta sydänystäväksi ei tulla hetkessä.

Katso myös: Työkaverit ovat parhaita! Tunnistatko "työbestiksesi" tästä listasta? Juttu jatkuu videon jälkeen.

Työkaverit ovat parhaita! Tunnistatko"työbestiksesi"tästä listasta? 0:44

Työ ja ura

Työ on sinulle todella tärkeää. Oikeastaan se on elämäsi keskipiste tänä vuonna. Teet paljon töitä ja saat paljon aikaan. Välillä tuntuu, että yrität hukuttaa yksityiselämän murheet kovaan työntekoon.

Luovuutta ja inspiraatiota sinulta ei puutu. Menestys on taattu, jos vain olet valmis panostamaan siihen mitä teet, ja sinähän olet. Olet myös utelias ja aina halukas oppimaan uutta. Kuka tietää, vaikka innostuisit vaihtamaan alaakin vuoden aikana.

Opiskelu

Keskittymiskykysi ei ole tänä vuonna paras mahdollinen. Ajatuksesi lähtevät helposti harhailemaan aivan muualle kuin opintoihin, ja pian voit harhailla fyysisestikin jossakin muualla kuin opiskelupisteessäsi. Maailmassa on vain niin paljon kaikkea paljon kiinnostavampaa ja paljon hauskempaa kuin opiskelu.

Raha

Rahallisesti vuosi on varsin suotuisa. Sinun työtilanteesi on hyvä, ja sen seurauksena myös rahatilanteesi on hyvä. Teet myös niin paljon töitä, ettei sinulla edes ole aikaa tuhlailla. Niinpä rahaa jää mukavasti säästöönkin, ja alat ehkä suunnitella asunnon ostamista tai vaihtoa, tai kenties kesämökin hankintaa.

Terveys ja hyvinvointi

Tänä vuonna menet todella kovaa, ja se voi asettaa haasteita terveydellesi. Pidä huolta siitä, että syöt terveellisesti, liikut riittävästi ja ennen kaikkea nukut tarpeeksi, sillä muuten et jaksa millään pysyä itsesi mukana.

Katso myös: Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä?

Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä? 0:48

Lue myös:

    Uusimmat