Leijonan vuosihoroskooppi 2022

Leijonan vuosihoroskooppi 2022: Leijonan tulinen luonne takaa, ettei sinulla ja kumppanillasi ole ainakaan tylsää tänä vuonna. Opiskeluissa sinun suurin ongelmasi voi olla, ettet tiedä mihin keskittyä.

Rakkaus

Leijonan tulinen luonne takaa, ettei sinulla ja kumppanillasi ole ainakaan tylsää tänä vuonna.

Alkuvuosi vahvistaa suhdettanne, ja ratkaisette mahdolliset erimielisyydetkin helposti. Kyse on kuitenkin vain pienistä asioista, sillä suurista linjoista olette harvinaisen yksimielisiä. Suhteesi kumppaniisi syvenee vuoden aikana entisestään, ja huomaat rakastavasi häntä päivä päivältä enemmän. Vietät ihania, romanttisia hetkiä yhdessä kumppanisi kanssa.

Jos olet vielä vailla kumppania, kohtaat tänä vuonna mielenkiintoisia tyyppejä ja käyt romanttisilla deiteillä. Kenties heidän joukostaan löytyy myös se oikea. Jos taas olet katsellut jotakuta jo pitkään, rohkaiset viimein mielesi ja uskaltaudut lähestymään häntä, etkä varmasti tule katumaan.

Leijonat, jotka ovat särkeneet sydämensä, ovat nuolleet jo tarpeeksi haavojaan ja ovat taas valmiita areenalle. Eikä aikaakaan, kun löydät ihanan tyypin rinnallesi. Aiemmasta oppineena olet kuitenkin varovaisempi ja haluat tutustua kunnolla, ennen kuin uskallat antaa sydämesi ja sitoutua.

Perhe

Perhe-elämä on leijonille tänä vuonna erityisen tärkeää. Perhe ja koti ovat sinulle turvapaikka, jossa voit rentoutua ja olla oma itsesi. Lapset ovat sinulle erityinen ilonaihe ja elämäntarkoitus. Monet leijonat voivatkin alkaa suunnitella perheenlisäystä.

Ystävät

Ystävät ovat sinulle tärkeitä, mutta jäävät perheen jälkeen tärkeysjärjestyksessä. Vanhat ystävät ovat silti ajatuksissasi, vaikka tiedät, ettei paluuta entiseen enää ole. Muut kiireet ovat vieneet teitä eri suuntiin, ja maailmakin on muuttunut niin, ettei kokoontumisia vanhalla joukolla ole kovin helppoa järjestää.

Työ ja ura

Leijonilla on tänä vuonna monenlaista uutta luvassa työelämässä. Sinä joko etenet entisessä työssäsi tai löydät vanhan työsi rinnalle jotakin uutta ja mielenkiintoista. Siitä saattaa hyvinkin kehittyä myöhemmin jopa päätyösi.

Sinun täytyy olla hyvin määrätietoinen ja keskittyä siihen mitä teet. Muuten et saa millään kaikkea tehdyksi, sillä sen verran monta rautaa sinulla on tänä vuonna samaan aikaan tulessa.

Opiskelu

Opiskeluissa sinun suurin ongelmasi voi olla, ettet tiedä mihin keskittyä. Vaihdat kiinnostuksenkohteitasi niin nopeasti, ettet pysy itsekään mukana. Eikä sinun vaihtelunhalusi kohdistu aina pelkästään aineisiin, kursseihin tai tutkielmien aiheisiin, vaan saatat haluta vaihtaa jopa koko alaa useampaan kertaan vuoden aikana.

Raha

Ammatillisen menestyksesi seurauksena sinun tulosi kasvavat vuoden aikana. Rahatilannettasi parantaa myös se, ettet jätä rahantuloa pelkästään yhden lähteen varaan.  Lisäksi sinulla on tapana panna rahaa "sukanvarteen". Siellä rahat ainakin säilyvät, vaikka eivät mitään tuottaisikaan.

Terveys ja hyvinvointi

Sinulla on pitkään ollut haasteita terveytesi kanssa, mutta tänä vuonna ne alkavat viimein jäädä taakse. Huolestut kuitenkin edelleen jokaisesta pienestä ja viattomastakin oireesta, eikä googlettaminen ollenkaan helpota tilannetta. Yritä rentoutua ja unohtaa sairaudet, niin huomaat voivasi hyvin.

Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä?

Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä? 0:48

Lue myös:

    Uusimmat