Ravun vuosihoroskooppi 2020

Tänä vuonna alat ymmärtää, että mahdolliset vaikeudet parisuhteessasi ovatkin johtuneet pelostasi sitoutua. Vuonna 2020 voit joutua olemaan paljon erossa läheisistäsi.

Rakkaus

Vuosi 2020 tuo sinulle uusia oivalluksia rakkaudessa.

Tänä vuonna alat ymmärtää, että mahdolliset vaikeudet parisuhteessasi ovatkin johtuneet pelostasi sitoutua. Kun tiedostat sen, uskallat rakastaa kumppaniasi aivan uudella tavalla ja suhteenne vahvistuu entisestään.

Joillakin ravuilla saattaa uusi rakkaus tulla elämään jo ennen kuin olet täysin selvinnyt edellisestä suhteesta. Joudutkin tärkeiden päätösten eteen, sillä uutta suhdetta voi olla vaikea saada toimimaan, ellet ole käsitellyt sisimmässäsi edellistä suhdetta loppuun.

Sinkkurapuja rakkaus antaa vielä odottaa. Olet ehkä liian vaativa, eikä sinun unelmiesi miestä tai naista ole olemassakaan. Sinun kannattaakin pudottaa odotuksiasi. Äläkä tuijota pelkkään ulkokuoreen, vaan yritä päästä katsomaan myös sen alle, niin huomaat, miten paljon muuta tällä ihmisellä on tarjottavaa.

Perhe ja ystävät

Vuonna 2020 voit joutua olemaan paljon erossa läheisistäsi. Kaukana ollessasi voi jonkun perheenjäsenesi tai ystäväsi terveydentila vaivata mieltäsi. Välimatka ehkä kuitenkin tekee huolesta suuremman kuin se oikeasti onkaan. Asian selvittyä voit huokaista helpotuksesta.

Työ ja ura

Sinä olet tänä vuonna valmis uusiin haasteisiin urallasi. Olet sitoutunut työhösi ja valmis tekemään pitkää päivää silloin kun se on tarpeen.  Olet myös nopea ja innokas oppimaan uutta. Jollei nykyisessä työssäsi ole sinulle tarpeeksi haastetta, alat katsella uusiin suuntiin.

Työtä etsivillä ravuilla on työmarkkinoilla suorastaan valinnanvaraa. Mielenkiintoisista työtarjouksista voit valita sen mikä sinua eniten kiinnostaa. Yritystä perustamassa olevat ravut taas voivat valita itselleen sopivimman liikekumppanin. Aika on otollinen myös jo olemassa olevan yrityksen laajentamiseen.

Raha

Sinun kannattaa olla lainaamatta rahaa muille, vaikka kuinka haluaisit olla heille avuksi. Rahojen saaminen myöhemmin takaisin voi nimittäin osoittautua hankalaksi, ellei jopa mahdottomaksi.

Opiskelu

Tänä vuonna voit joutua menemään opiskelussasi jaksamisesi rajoille, jotta saavuttaisit haluamiasi tuloksia. Se on kuitenkin kaikkien uhrauksien arvoista. Älä anna häiriötekijöiden viedä huomiotasi, vaan pidä katseesi tiukasti tavoitteessasi. Jälkeenpäin voit syystäkin olla ylpeä itsestäsi.

Hyvinvointi

Yleisesti ottaen terveydentilasi ja vointisi on hyvä vuonna 2020. Energiasi on tosin välillä vähissä ja stressikin voi vaivata, mutta sopivalla määrällä lepoa ja liikuntaa pidät ruumiin ja mielen tasapainossa. Varsinkin aamuiset kävelylenkit antavat energiaa koko päiväksi. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja