Ravintolakonserni on pyytänyt oikeusasiamiestä tutkimaan STM:n toiminnan lainmukaisuuden: "Yksityiskohtaiset perustelut puuttuvat"

2:03
Hallitus päätti rajoittaa ravintoloiden aukioloaikoja.

Ravintolakonserni NoHo Partners Oyj :n mielestä hallituksen 1. lokakuuta annetusta esityksestä puuttuvat yksityiskohtaiset perustelut ehdotettujen toimenpiteiden välttämättömyydestä koronapandemian hillitsemiseksi. 

Hallitus on 1. lokakuuta antanut eduskunnalle lakiesityksen tartuntatautilain väliaikaisesta muuttamisesta. Esityksessä ehdotetaan ravintola-alalle 1.6.–31.10.2020 säädettyjen rajoitustoimenpiteiden jatkamista 28.2.2021 saakka.

NoHo Partners on pyytänyt eduskunnan oikeusasiamiestä tutkimaan sosiaali- ja terveysministeriön (STM) toiminnan lainmukaisuuden tartuntatautilain ravintola-alaa koskevan muutosesityksen ja valtioneuvoston asetuksen valmistelun aikana.

NoHo Partners Oyj on tänään kirjallisesti pyytänyt eduskunnan oikeusasiamiestä tutkimaan sosiaali- ja terveysministeriön toiminnan lainmukaisuuden tartuntalain muutosesityksen ja valtioneuvoston asetuksen valmistelussa, ja ryhtymään asiassa saadun selvityksen johdosta aiheellisiksi katsomiinsa toimenpiteisiin.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja