Ravintolakonserni on pyytänyt oikeusasiamiestä tutkimaan STM:n toiminnan lainmukaisuuden: "Yksityiskohtaiset perustelut puuttuvat"

2:03
Hallitus päätti rajoittaa ravintoloiden aukioloaikoja.

Ravintolakonserni NoHo Partners Oyj :n mielestä hallituksen 1. lokakuuta annetusta esityksestä puuttuvat yksityiskohtaiset perustelut ehdotettujen toimenpiteiden välttämättömyydestä koronapandemian hillitsemiseksi. 

Hallitus on 1. lokakuuta antanut eduskunnalle lakiesityksen tartuntatautilain väliaikaisesta muuttamisesta. Esityksessä ehdotetaan ravintola-alalle 1.6.–31.10.2020 säädettyjen rajoitustoimenpiteiden jatkamista 28.2.2021 saakka.

NoHo Partners on pyytänyt eduskunnan oikeusasiamiestä tutkimaan sosiaali- ja terveysministeriön (STM) toiminnan lainmukaisuuden tartuntatautilain ravintola-alaa koskevan muutosesityksen ja valtioneuvoston asetuksen valmistelun aikana.

NoHo Partners Oyj on tänään kirjallisesti pyytänyt eduskunnan oikeusasiamiestä tutkimaan sosiaali- ja terveysministeriön toiminnan lainmukaisuuden tartuntalain muutosesityksen ja valtioneuvoston asetuksen valmistelussa, ja ryhtymään asiassa saadun selvityksen johdosta aiheellisiksi katsomiinsa toimenpiteisiin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja