Raukkamainen teko Kakkosen jalkapallo-ottelussa: maalivahti juoksi pelaajan takaa ja löi päähän

Jalkapallon miesten Kakkosen ottelussa Seinäjoella nähtiin torstaina harvinainen tilanne, kun SJK Akatemian maalivahti kävi lyömässä vastassa olleen Herculeksen pahaa-aavistamatonta pelaajaa päähän.

Pelaajat olivat poistumassa kentältä, kun SJK Akatemian maalivahti Salifu Senghore lähti juoksemaan kiinni Herculeksen Sami Karjalaista.

Senghore tavoitti Karjalaisen Herculeksen vaihtopenkin kohdalla ja löi tätä takaapäin päähän. Karjalainen putosi makaamaan maahan samalla, kun tilanteen nähneet joukkuetoverit syöksyivät kohti gambialaismaalivahtia.

Ottelu päättyi SJK:n 5-4-voittoon. Palloliiton kilpailutoiminnan johtaja Pekka Soini vahvisti SuomiFutis-sivustolle, että asia on edennyt kurinpidon tutkintaan. Soini myös vahvisti, että Senghoren teon perusteluksi on esitetty rasistista kohtelua.

– Tiedän, että sen tyyppinen väite on esitetty, ja se pitää selvittää kurinpitoprosessissa, Soini kommentoi SuomiFutikselle.

SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi puolestaan kertoi Ilta-Sanomille, että seura tekee omaa sisäistä selvitystään tapahtuneesta.

Juttua päivitetty klo 15.04: Asiasta uutisoi ensimmäisenä SuomiFutis, ei Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja