Raskauden hehkua! Ex-Salkkarit-tähti Jasmin Hamid julkaisi upean bikinikuvan Saimaan rannalta

Salatut elämät -sarjasta tutuksi tullut Jasmin Hamid odottaa toista lastaan. Hän julkaisi itsestään upean kuvan Saimaan kauniista maisemista. 

Sijoitusbloggaajana, näyttelijänä ja poliitikkona tunnettu Jasmin Hamid odottaa toista lastaan. Hän kertoi ilouutisen toukokuussa blogissaan ja Instagram-tilillään. Uusimmassa kuvassaan Hamid hehkuu raskauden onnea. Saimaalla perheensä kanssa lomaillut Hamid julkaisi upean bikinikuvan itsestään. Samalla hän kertoi heittäneensä talviturkin tältä kesältä. 

– Talviturkki heitetty! Vilukissan piti kerätä rohkeutta juhannuksen yli maanantaihin saakka. Nyt voidaan ajella hyvillä mielin Helsinkiin, ja heinäkuussa takaisin mökille pulikoimaan, hän kirjoittaa.

Hamid kertoi toukokuun lopulla Instagram-julkaisussaan esikoisensa saavan pikkusiskon, jonka on määrä syntyä vielä tämän vuoden puolella. Hamid poseeraa julkaisemassaan kuvassa yhdessä puolitoistavuotiaan Adil-poikansa kanssa.

– Tänään hän sai ilmapallon, syksymmällä pikkusiskon, hän kirjoitti. 

Hamid on kertonut blogikirjoituksessaan  toisen raskautensa olevan kaikkea muuta kuin ruusuilla tanssimista. Hän kertoo aavistaneensa jo viidennen viikon alussa olevansa raskaana. 

– Hajut tuntuivat voimakkailta ja olo oli jotenkin hutera. Jo samana iltana raskaustesti vahvisti asian. Muutamassa päivässä huteruus muuttui pahoinvoinniksi ja homma eteni nollasta sataan. Tällä kerralla pahoinvointi ei ollut sellaista kivaa pikkuetovuutta, jonka olisi voinut ratkaista pötköttelemällä sohvalla ja katsomalla telkkaria. Mikään ei pysynyt sisällä, enkä pystynyt kuin vaikeroimaan ja halailemaan oksennussaavia, hän kirjoitti. 

Lue myös:

    Uusimmat