Raskaana ollut tv-tähti murhattu – naapurille vakavat syytteet

Amerikkalaisen Food Network Star -ohjelman tähti Cristie Schoen (o.s. Codd) on murhattu.

Amerikkalaismediat raportoivat Food Network Star -ohjelman tähden Cristie Schoenin ja hänen miehensä kuolleen. Erityisen järkyttäväksi pariskunnan kuoleman tekee se, että Schoen oli kuollessaan viidennellä kuulla raskaana.

NBC News uutisoi tiistaina, että Pohjois-Carolinasta kotoisin oleva mies pidätettiin maanantaina. Viranomaiset vahvistavat tiistaina, että miestä syytetään kolmesta murhasta. Pariskunta oli palkannut kyseisen miehen remontoimaan kotiaan. Mies asui parin naapurustossa.

Pariskunnan läheiset olivat tehneet heistä katoamisilmoituksen sunnuntaina. Tutkijat eivät ole kertoneet, onko uhrien ruumiita löydetty. Parin epäillään kuolleen jo viime viikon torstaina.

Miestä syytetään kahdesta törkeästä ensimmäisen asteen murhasta, törkeästä syntymättömän lapsen murhasta, murrosta ja varkaudesta. Kuuleminen on 7. huhtikuuta.

Christie Schoen (o.s Codd) tuli tunnetuksi Food Network -kanavan kokkikilpailusta Food Network Star. Hän kuului ohjelman kahdeksannen kauden finalisteihin. Hän on ollut vastuussa lukuisten Hollywood-elokuvien (Dawn of the Planet of the Apes, Bad News Bears ja Ender's Game) pitopalvelusta. Christie nähtiin pienissä rooleissa elokuvissa Mona Lisa Smile ja Get on Up.

Lue myös:

    Uusimmat