Raskaana ollut Krista Siegfrids paljastui Taikahatuksi – vauva alkoi ilmaisemaan itsestään kesken esityksen

3:11
Katso videolta, kuka maskin takaa paljastuu!

Masked Singer Suomi -sarjan toinen kausi jatkui vauhdikkailla esityksillä perjantaina 18. joulukuuta. Jakson päätteeksi maskin takaa löytyi kansainvälinen tähti Krista Siegfrids.

Masked Singer Suomi -semifinaali ja -finaali nähdään tällä viikolla poikkeuksellisesti perjantaina ja lauantaina. Perjantai-illan jaksossa päästiin jälleen nauttimaan toinen toistaan upeammista esityksistä. Illan päätteeksi katsojat äänestivät, kenen haluavat poistavan maskin. Tällä kertaa maskin joutui poistamaan herttainen Taikahattu, jonka alta paljastui sädehtivä laulaja Krista Siegfrids.

MTV Uutiset tavoitti Siegfridsin kotoaan Hollannista.

– Oli ihan superhauskaa ja tosi erilaista. Paljon rankempaa, mitä odotin. Asua ei ollut kiva pitää päällä. Hattu oli niin painava ja en nähnyt mitään. Haastavin keikka-asu, mikä on ollut koskaan päällä, Siegfrids kertoo.

Laulajatähti kertoo saaneensa sosiaalisessa mediassa paljon arvailuja kauden aikana. Hän on yrittänyt pitää salaisuutta yllä kaikin tavoin.

– Olen täällä Amsterdamissa, niin ei ole tarvinnut katsoa ihmisiä silmiin, niin on helpompi valehdella. Somessa on tullut niin paljon viestejä ja olen ignoorannut ne täysillä. Minun veljeni 6- ja 7 -vuotiaat tyttäret katsoivat, että onko se Krista. Nekin soittivat minulle, että oletko Taikahattu. En ole heillekään paljastanut.

Paljastuksen jälkeen tähti kertoi, että on onnistunut piilottaman raskausmahansa ovelan asunsa alle. Raadin jäsenet ovat pitkin kautta pohtineet, sopisiko raskausmaha asun alle, mikäli kyseessä todella olisi Siegfrids.

– Se oli kaksi kuukautta ennen synnytystä. Oli muutenkin niin kuuma ja asu vielä. Halusin sellaisen asun, mikä peittää minun kroppani. Asu hämäsi hyvin.

Mieleenpainuvin hetki raskaana olleelle äidille koko kaudessa oli, kun hän esitti SianChandelier-kappaleen. 

– Kertosäkeessä vauva potki niin hulluna vatsassa. On ihanaa, kun meillä on yhteinen kokemus.

Masked Singer Suomi -finaali MTV3-kanavalla lauantaina kello 19.30!

Korjattu 18.12.2020 klo 21.17 ingressiin oikeaksi päiväksi perjantai.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja