Rappiollista elämää viettänyt Nissan takavarikoitiin ja käännytettiin kaidalle tielle – palvelee nyt poliisia elintärkeässä tehtävässä

Poliisin Lamborghini auttoi pelastamaan potilaan Italiassa 1:47
Poliisin Lamborghini auttoi viime syksynä pelastamaan ihmishengen Italiassa.

Portugalissa tehtiin takavarikoidusta superautosta henkiä pelastava elinkuljetin.

Kerroimme viime syksynä Italian poliisin Lamborghini Huracanista, jota käytetään promootioiden lisäksi sairaalasta toiseen tehtäviin elinkuljetuksiin, joilla on tavallista suurempi kiire. Tuolloin autolla oli juuri pelastettu ihmishenki.

Nyt vastaavaan käyttöön pääsee Portugalissa Nissan GT-R, jonka poliisi oli takavarikoinut rikollisten kynsistä. Tarkoituksena on laittaa 3,8-litraisesesta kaksoisahdetusta V6:sta pinnistettävät 545 hevosvoimaa parempaan käyttöön.

Autoa tullaan käyttämään ihmiselinten kuljettamiseen Portugalin kahden suurimman kaupungin, Lissabonin ja Porton, välillä silloin, kun tehtävään ei voida tai haluta sitoa helikopteria. Kaupungeilla on etäisyyttä kolmisensataa kilometriä.

Poliisi kertoo, että se on tehnyt 2 836 elinkuljetusta viimeisten 10 vuoden aikana. Nissan GT-R:n vakuutetaan tekevän kuljetuksista aiempaa nopeampia ja turvallisempia.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lähde: Guarda Nacional Republicana, The Drive

Lue myös:

    Uusimmat