Räppäri Yeboyah juhlisti syntymäpäiväänsä ensimmäisen TTK-lähetyksen kulisseissa: "Aika ainutlaatuiset bileet"

Yeboyah vietti ensimmäisessä TTK-lähetyksessä syntymäpäiväänsä ja Valtteri Palin teki opettajadebyytin – katso videolta parin jälkitunnelmat 3:38
Yeboyah vietti ensimmäisessä TTK-lähetyksessä syntymäpäiväänsä ja Valtteri Palin teki opettajadebyytin – katso videolta parin jälkitunnelmat

Yeboyahin ja Valtteri Palinin ensimmäinen Tanssii Tähtien Kanssa -tanssi oli jive.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman suorat lähetykset käynnistyivät sunnuntaina 10. syyskuuta. Tuolloin kaikki 11 tähtiparia pääsivät aloittamaan toden teolla oman tanssitaipaleensa, ja illan aikana parketilla nähtiin 7 eri tanssilajia. 

Tanssimatkansa starttasivat myös räppäri Yeboyah  opettajansa Valtteri Palinin  kanssa. Päivä oli kummallekin merkityksellinen: Palinille se oli hänen debyyttinsä Tanssii Tähtien kanssa -opettajana ja Yeboyah puolestaan vietti samana päivänä syntymäpäiväänsä. 

– Aika ainutlaatuiset synttäribileet oli tänä vuonna, en tiedä onko monet viettäneet 27-vuotissynttäreitään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa, Yeboyah fiilisteli MTV Uutisille suoran lähetyksen päätteeksi. 

Palin puolestaan myönsi olleensa hyvin jännittyneissä tunnelmissa ennen ensimmäistä suoraa lähetystä. 

– Olin ihan paineissa. Mutta yhdessä tultiin, yhdessä tehtiin ja meillä oli tosi ihana päivä. Ja tämä on ihan hullua, kuinka paljon fiilistä tämä yleisö antaa täällä. 

Yeboyah kertoi ottaneensa tuomareilta saamansa rakentavan palautteen vastaan. Palautteesta suuri osa olikin itseasiassa sellaista, jota Palinin kanssa tanssiharjoituksissa on ennenkin käyty läpi. 

Kuitenkin kaksikko oli ennen kaikkea tyytyväinen ensimmäiseen suoritukseensa. 

– Mielestäni kuitenkin tähän tilanteeseen nähden ja miettii miten ollaan treenattu, niin tämä meni ihan täydellisesti, Yeboyah arvioi. 

– Tämä oli meidän paras veto, Palin komppasi vieressä. 

Tulevana sunnuntaina Yeboyah ja Palin esittävät quickstepin, jossa vauhtia riittää. Tanssiharjoituksissa onkin sen myötä Yeboyahin mukaan aika "alkaa laukata".

– Otetaan koko tämä tanssilattia haltuun!

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat