Matti Suur-Hamari kertoo, millaisia haasteita jalkaproteesin kanssa tanssiminen on luonut: "Hiertymien ja tulehdusten kanssa on painiskeltu"

Matti Suur-Hamari kertoo, millaisia haasteita proteesin kanssa tanssiminen on tuonut: "Hiertymien ja tulehdusten kanssa on painiskeltu" 2:33
Katso videolta, kuinka Matti Suur-Hamari ja Katri Riihilahti kommentoivat ensimmäistä vetoaan heti lähetyksen jälkeen MTV Uutisille. –

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäisessä suorassa lähetyksessä Matti Suur-Hamari ja Katri Riihilahti saivat hehkutusta osakseen tuomareilta. Näin Suur-Hamari kommentoi ensimmäistä livevetoaan. 

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman suorat lähetykset alkoivat sunnuntaina 10. syyskuuta.

Lumilautailija Matti Suur-Hamari  ja hänen tähtiopettajansa Katri Riihilahti  starttasivat oman TTK-kautensa quickstepillä. 

Tuomarit ylistivät Suur-Hamarin esitystä suurin sanoin. Suur-Hamari, jonka vasen jalka amputoitiin polvesta alaspäin vuonna 2009 hänen jouduttuaan moottoripyöräonnettomuuteen, tanssi hiilikuituproteesi jalassaan.

Mies kommentoi ensimmäistä vetoaan heti lähetyksen jälkeen MTV Uutisille. 

– Tämä oli todella iso onnistuminen, kun kyseessä oli aika vaikea tanssilaji heti alkuun, Suur-Hamari kommentoi. 

Hän kertoi, että jalkaproteesi on luonut kuitenkin omat haasteensa harjoitteluun. 

– Tämä kyseinen proteesi löytyi yllättävän helposti tähän tanssiin. Mutta kyllä se, kun neljä viikkoa on tässä tanssittu joka päivä monta tuntia, niin pientä kuormitusta aiheuttaa. Pienten hiertymien ja tulehdusten kanssa on tässä painiskeltu, Suur-Hamari kertoi. 

– Tämä on mielenkiintoinen opintomatka meille molemmille. Nyt näiden vastoinkäymisten myötä olemme taas viisaampia, että miten jaksotamme treenit tästä edespäin, Katri Riihilahti kommentoi.

Matti & Katri – I’m so excited 5:53
Katso videolta Matti Suur-Hamarin ensitanssi TTK:ssa ja tuomareiden ylistys.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat