Räppäri HesaÄijän lähes koko keikkairtaimisto ryövättiin

Räppäri kirjoittaa asiasta Instagram-tilillään.

Räppäri HesaÄijä, oikealta nimeltään Marios Kleovoulou kertoo Instagram-tilillään, että miltei koko hänen keikkairtaimistonsa on anastettu. Räppärin keskiviikkona 23. elokuuta jakaman Instagram-julkaisun perusteella tavarat on viety hänen keikkapakettiautostaan.

Postauksessa kerrotaan, että tavaroiden ryöväämisen lisäksi myös pakettiautoon on kohdistunut tuhoja. Postaukseen on liitetty kuvia auton vaurioista.

– Helvetin hyvä meininki! Kiitos paljon varkaille, kun jätitte taustakankaan meille, vaikka varastittekin KAIKKI muut meidän keikkakamat! Kiitos myös kovasti, että jätitte sprintterin ikkunan meille sen jälkeen, kun olitte repineet sen irti! Kiitos myös tuhannesti, että saimme pitää nokkakärrymme, toivottavasti niistä oli teille apua ryöväämisen aikana! räppäri kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

HesaÄijä kirjoittaa tekstissään, että tapahtuneesta huolimatta hänen viikonlopun keikkojaan ei peruta, vaan ne "tehdään tavalla tai toisella". Keikkakalenterinsa mukaan räppäri esiintyy viikonloppuna Kiuruvedellä ja Kankaanpäässä.

Artistin seuraajat harmittelevat tapahtunutta julkaisun kommenttikentässä.

– Saattanan saattana! Laittakaa lista mitä on viety niin voi katsoa, jos tulee myyntiin jossain, juontaja Kalle Lambergehdottaa.

– S**t*n* v*tt* p*rk*l* jos mä suoraan sanon, Portion Boys -yhtyeen Kenraali Vahva laukoo.

– Eiiiiiiih!! laulaja Erika Vikman kirjoittaa.

Myös muut julkisuudesta tutut henkilöt ovat aikaisemmin kertoneet sosiaalisessa mediassa joutuneensa pitkäkyntisten kohteeksi. Esimerkiksi laulaja Benjamin Peltosenesiintymistakki ja aurinkolasit vietiin taannoin keikan päätteeksi esiintymislavalta helsinkiläisessä Kaivohuone-ravintolassa. Laulaja Erika Vikmanin keikkabussiin taas murtauduttiin viime vuoden joulukuussa.

Lue myös:

    Uusimmat