Benjamin Peltonen kertoo, miten sai anastetut esiintymisasusteensa takaisin: "En kanna kaunaa, mutta ette enää ikinä tee noin"

Uusi Masked Singer Suomi -kausi alkaa 9. syyskuuta. - uudet etsivät haastattelussa 6:49
Uusi Masked Singer Suomi -kausi alkaa 9. syyskuuta – etsivät haastattelussa

Masked Singer Suomi -etsivät Benjamin Peltonen, Maria Veitola ja Jenni Poikelus kertoivat kuulumisiaan MTV Uutiset Livelle.

Masked Singer Suomi -sarjan 9. syyskuuta alkavalla viidennellä kaudella puhaltaa uudet tuulet. Konkarietsivät Maria Veitola ja Janne Kataja saavat tällä kaudella rinnalleen laulaja Benjamin Peltosen ja radiotoimittaja-juontajan Jenni Poikeluksen

Veitola, Peltonen ja Poikelus makustelivat tulevaa Masked Singer Suomi -kautta MTV:n syksyn ohjelmien lehdistötilaisuudessa torstaina 17. elokuuta. Veitolan mukaan on ihanaa saada uutta verta etsijöiden riviin.

– He ovat raikastaneet minun ja Jannen aivot, ja se on ollut aivan fantastista. Me olemme päässeet mukaan tähän päivään, etenkin Janne. Vai pääsikö? En oikein tiedä, Veitola piikitteli etsiväkollegaansa MTV Uutiset Liven haastattelussa.

Peltonen kertoi yllättyneensä Masked Singer Suomi -ohjelmassa etenkin etsivänpestin vaikeudesta. Peltosen mukaan homma vaikuttaa televisiosta katsottuna helpommalta kuin se todellisuudessa on. 

– Kuulet äänen eri tavalla ja osaat miettiä aivoillasi. Tuossa ei jotenkin tule hirveästi nimiä ja arvauksia päähän. Se on vaikeaa. Onneksi Maria Veitola istui vieressäni ja sain häneltä ajatuksia ja ideoita myös omiin arvauksiini, hän sanoi.

Poikelukselle yllätyksenä tulivat puolestaan totaaliset tyhjät hetket, jolloin mieleen ei juolahtanut yhtäkään arvausta.

– Ajattelin, että kyllähän minä nyt jotain saan aikaiseksi. Tosi paljon tuli sitä, etten keksi, tämä tyyppi voi olla kuka tahansa, vaikka alien avaruudesta, Poikelus kertasi.

Case varastettu esiintymistakki

Peltonen kertasi MTV Uutiset Liven haastattelussa myös reilun viikon takaisia tapahtumia, kun hänen esiintymistakkinsa ja aurinkolasinsa vietiin keikan päätteeksi esiintymislavalta helsinkiläisessä Kaivohuone-ravintolassa.

Tuolloin Peltonen kertoi tapahtuneesta Instagram-tarinassaan ja kirjoitti, että takin ja aurinkolasit anastaneilla henkilöillä on kyseinen päivä aikaa palauttaa tavarat levy-yhtiö Warner Music Finlandin toimistolle, tai hän tekee asiasta rikosilmoituksen. 

Myöhemmin Peltonen kertoi Instagram-tarinassaan saaneensa anastetut asusteet takaisin.

– (Tavarat vieneet henkilöt) laittoivat minulle viestin, että he ovat niin pahoillaan ja heitä hävettää, eivätkä he tiedä, mikä heihin meni, mutta he palauttavat (takin ja lasit). Vastasin, että kiitos siitä, olette edelleen jatkossakin tosi tervetulleita keikoilleni, en kanna kaunaa, mutta ette enää ikinä tee noin. He vastasivat, että eivät tietenkään tee, Peltonen kertoi.

Sekä Peltonen että Poikelus ovat olleet mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Mitä he odottavat tulevalta TTK-kaudelta? Katso haastattelu yllä olevalta videolta!

Masked Singer Suomi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla lauantaisin 9.9. klo 20 alkaen. Kaksi ensimmäistä jaksoa ovat pidempiä, puolentoista tunnin pituisia jaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat