Mainos

Räppäri aiheutti kohun kertomalla 18-vuotiaan tyttärensä neitsyyden tarkastamisesta – naiselta jäätävä reaktio sosiaalisessa mediassa

2:06
Amerikkalaisräppäri Asap Rockya syytettiin pahoinpitelystä Ruotsissa.

Neitsyydentarkastuskohun aiheuttaneen räppäri T.I.:n tytär Deyjah Harris on lopettanut isänsä seuraamisen sosiaalisessa mediassa.

Yhdysvaltalaisräppäri T.I. kohahdutti marraskuun alussa kertomalla antamassaan haastattelussa, että hän osallistuu 18-vuotiaan tyttärensä gynekologikäynneille tarkastaakseen, että tämä on yhä neitsyt. 

Tunnustus aiheutti suurta kohinaa ja sai muun muassa monet julkkisnaiset takajaloilleen. Muun muassa huippumalli Chrissy Teigen sekä räppäri Iggy Azalea jakoivat ajatuksiaan asiasta sosiaalisessa mediassa. Azalea ihmetteli nyt jo poistetussa twiitissään sitä, miten haastattelun tehneet kaksi naisjuontajaa, Nazanin Mandi ja Nadia Moham eivät reagoineet T.I.:n puheisiin. 

Vaikka T.I.:n puheiden kohde Deyjah Harris ei ole kommentoinut kohua suoraan, on naisen mielipide asiaan pääteltävissä tämän käytöksestä sosiaalisessa mediassa. 

Harris on lopettanut isänsä sekä muutaman muun perheenjäsenensä seuraamisen Instagramissa. Tarkkaa tietoa siitä, milloin Harris lopetti kyseessä olevien henkilöiden seuraamisen, ei ole. 

Nainen on tykännyt kohua käsittelevistä twiiteistä, joissa on todettu räppärin käytöksen tytärtään kohtaan olevan "ällöttävää", "omistushaluista" sekä "kontrolloivaa". 

– Rakastan teitä kaikkia, Harris itse twiittasi 6. marraskuuta omalla tilillään. 

T.I. päätyi kertomaan tyttärensä neitsyyden tarkastamisesta kun häneltä kysyttiin viime viikkoisessa haastattelussa onko hän käynyt seksikeskustelun tyttäriensä kanssa. 

– Me teemme vuosittaisen vierailun gynekologille tarkastamaan hänen immenkalvonsa, T.I. kertoi haastattelussa. 

Räppärin mukaan yhteiset vierailut alkoivat Harrisin täytettyä 16 vuotta. Mies kertoo Harrisin lääkärin olleen alunperin huolissaan isän läsnäolosta naisen yksityisyyden kannalta, mutta muusikon mukaan tässä ei ole hänen nähdäkseen mitään ongelmaa. 

– Tarkasta immenkalvo ja anna minulle tulokset nopeasti, T.I. kertoi käskeneensä lääkäriä.

Lähde: E! News

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja