Mainos

Rantapeppujen perään kysellyt mainoskampanja joutui kritiikin kohteeksi – kuntokeskus joutui pyytämään anteeksi

Kuntokeskus on pyytänyt anteeksi kampanjaansa, jossa se kehotti naisia muokkaamaan takapuolensa kesää varten.

Englantilainen kuntokeskus joutui kritiikin kohteeksi julkaistuaan mainoksen kahdesta naisesta kyykkäämässä hiekkarannalla. 

– Onko takapuolesi valmiina kesäkuukausia varten? mainoslauseessa kysytään.

Kuvan alla olevassa tekstissä todetaan, että koskaan ei ole ollut parempaa hetkeä ryhtyä kiinteyttämään takapuoltaan. Nyt jos koskaan on aika jättää vanha kirjaimellisesti taakseen, tekstissä todetaan.

Mainos on herättänyt runsaasi keskustelua, ja sitä on syytetty muun muassa naisiin kohdistuvista epärealistisista odotuksista. Naisten oikeuksia puoltavan organisaation The Fawcett Societyn jäsenen Eleonor Rehahnin mukaan mainos välittää mielikuvaa, jonka mukaan naisilta odotetaan tiettyä kuntoa, ennen kuin he voivat astua jalallakaan rannalle. Miehiltä ei kuitenkaan odoteta samaa. 

Keskus tarjoaa korvaukseksi ilmaiskäyntejä

Kuntokeskuksen tiedottajan Tracey Loyndsin mukaan kuntokeskus tiedostaa tehneensä virheen kampanjan kanssa. Kohun myötä kuntokeskus onkin pyytänyt anteeksi kaikilta niiltä, joita heidän viimeaikainen markkinointikampanjansa on loukannut.

Korvaukseksi aiheuttamastaan mielipahasta kuntokeskus haluaa tarjota kaikille paikallisille asukkaille yhden päivän hyvinvointipassin veloituksetta. Tämän avulla kuntokeskus toivoo ihmisten olevan omalta osaltaan edistämässä asukkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

– Meidän huomiomme mukaan jotkut ihmiset kokevat treenaamisen ja aktiivisen elämän inspiroivan ja voimaannuttavan heitä. Emme puhu painonpudotuksesta. Puhumme vahvuudesta ja kunnosta olemisesta koosta riippumatta, kuntokeskuksesta kerrotaan. 

Lähde: TheSun

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.