Rantabaarin toinen kausi alkaa! Muistatko vielä viime kauden dramaattisimmat käänteet?

0:25
Katso, mihin Rantabaarin edellinen kausi jäi!

C Moressa alkuvuodesta katselulistojen kärkisijoille kiilannut Rantabaarin 2. kausi nähdään Subilla ja mtv-palvelussa maanantaista keskiviikkoon kolmen jakson viikkotahdilla.

Salatut elämät -tekijöiden kesäisen kuuma Rantabaari on noussut katsojien jättisuosikiksi vain vajaassa vuodessa ja sarjalle kuvataan parhaillaan jo kolmatta kautta. C Moressa alkuvuodesta katselulistojen kärkisijoille kiilannut Rantabaarin 2. kausi nähdään Subilla ja mtv-palvelussa maanantaista keskiviikkoon kello 20 kolmen jakson viikkotahdilla 3.8. alkaen. 

Rantabaari-draamasarjan toisella kaudella tarinat kietoutuvat tiiviimmin yhteen ja osalla menneisyyden painolasti alkaa vähitellen käydä sietämättömäksi. Villiin kesänviettoon liittyy biletyksen ja krapula-aamujen lisäksi pettämistä ja peiliin katsomista. Kesän loppua kohti jokainen ajautuu pakostikin kohti jonkinlaista ratkaisua - toiset kohti onnellista loppua, toiset kohti umpikujaa.

Rooleissa nähdään muun muassa Johanna Puhakka, Sofia Arasola, Matti Leino, Heikki Ranta, Miikka Wallin, Jaana Joensuu, Eric Barco, Emilia Jansson, Aino Sirje, Heikki Slåen ja Jaakko Mölsä

Katso tästä viime kauden tärkeimmät juonenkäänteet!

Johanneksen kuolema

Johanneksentraaginen menehtyminen käynnisti useamman tapahtumaketjun heti kauden alussa. Suvin puoliso ja Trissan omistaja oli suunnitellut baarin myyntiä ja valmisteli Suvin kanssa matkaa maailmalle, kun hän yllättäen hukkui sairaskohtauksen seurauksena. 

Lola ja Alissa ostavat Trissan 

Kun Lola ja Alissa kaipasivat haastetta ja leskeksi jäänyt Suvi halusi rantabaarista nopeasti eroon, lyötiin naisten kesken kättä päälle. Kauppa ei ilahduttanut Mikä Mainingin poikia, Perttua ja Anssia, jotka olivat haaveilleet baarin ostosta ennen tragediaa. Tämä loi entistä suurempaa jännitettä hahmojen välille. 

Lolan veli Milo saapuu kaupunkiin: 

Lolan, Pietarin ja Alissan kommuuniin saatiin uusi jäsen, kun Lolan tuhlaajapikkuveli Milo saapui Helsinkiin ja muutti joukon jatkoksi. Milo toi lisää väriä sekä kimppakämppään että Trissaan, johon hän pääsi nopeasti töihin. Hän tutustui myös kotiäiti Kristaan, joka värväsi yliopistonuorukaisen professorimiehensä vakoojaksi. 

Ville haksahtaa Jartsaan

Keittiöharjoittelija Ville ihastui nopeasti pomoonsa Jartsaan, mutta toivoa romanssille oli harvinaisen vähän. Jartsan räväkkä luonne ja sitoutumiskammo pitivät paria pitkään erillään, mutta rantabileissä kaksikko päätyi pikaisesti lähentymään. Jää nähtäväksi, antautuuko Jartsa tunteille Villeä kohtaan myöhemmin. 

Pietarin ja Suvin salaisuus

Pietari sai selville, ettei Suvi ollutkaan lähtenyt yksin matkalleen vaan piileskeli kotona. Kaksikko sopi pitävänsä asian toistaiseksi salassa, ja Pietari ryhtyi auttamaan Suvia arjen pyörityksessä. Hiljalleen yksinäinen Suvi kiintyi auttajaansa, ja lopulta pari päätyi harrastamaan seksiä. Muut saivat tietää, että Suvi olikin jäänyt kotiin suremaan, mutta vain Kristalle selvisi, mitä asunnossa oikeasti oli tapahtunut.

Saulin salainen ihastus

Kristan mies Sauli joutui alusta asti todistelemaan kiintymystään vaimolleen. Kellon ympäri työskentelevä yliopisto-opettaja tasapainoili perheen ja parisuhteen vaatimusten keskellä, mutta hiljalleen alkoi vaikuttaa, ettei kaikki ollut kunnossa. Kun Krista värväsi opiskelijapoika Milon pitämään Saulia silmällä, syntyi miesten välille jännitettä. Syksyn viimeisessä jaksossa nähtiin yllättävä käänne, jota taatusti puidaan kevään jaksoissa!

Alissa, Anssi ja Perttu

Alissalla oli aluksi syviä tunteita Anssia kohtaan, mutta miehen mystisyys koitui nopeasti suhteen kohtaloksi. Alissa löysi lohtua yllättäen Pertusta, mutta Anssi jäi mielen perukoille kummittelemaan. Alissa halusi selvittää, mitä veneen lukitusta kaapista löytyy, ja samalla tunteet kahden miehen välillä heittelehtivät. Syksyn viimeisessä jaksossa hän lopulta tarttui toimeen ja murtautui Anssin veneelle avaamaan kaapin. Kaapista löytyikin joku, mutta vangin henkilöllisyys jäi vielä pimentoon.  

Rantabaari-sarjan 2. kausi Subilla maanantaista keskiviikkoon klo 20 kolmen jakson viikkotahdilla 3.8. alkaen. Mtv-palvelussa jaksot on katsottavissa esityspäivinä jo heti aamusta. Koko 2. kausi on katsottavissa C More -suoratoistopalvelusta. Sarjan 3. kausi alkaa C Moressa syyskuussa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja