Rantabaari-tähti Jarno Jussila muuttaa Helsingin hälystä Karjaan rauhaan – edessä järjettömän kokoinen remontti

Rantabaari-tähti Jarno Jussila ei olisi uskonut innostuvansa teatterista 1:52
”En osaa, en välitä, en tykkää” – Jarno Jussila ei olisi uskonut, että innostuu teatterista.

Rantabaari-sarjaa tähdittävä Jarno Jussila on jo pitkään halunnut asettua vaimonsa Stella Harasekin kanssa rauhallisemmalle seudulle. 

Rantabaari-sarjaa jo kaksi kautta tähdittäneelle Jarno Jussilalle viime kesän kuvauksista jäi erityisesti mieleen työyhteisö. Ohjelman kuudes, syksyllä nähtävä kausi kuvataan tänä kesänä. 

– En voi pysty painottamaan sitä enempää, miten hyviä tyyppejä täällä on töissä. Ihan sairaan kivaa tehdä töitä. Talon porukka on työskennellyt yhdessä jo pitkään, ja sitten pääsee osaksi sitä perhettä. On tervetullut olo. Viestintä ja asioiden tekemisen tapa on niin auttava, Jussila kertoi MTV Uutisille.  

Jussilan hahmon Mikaelin kausi käynnistyy näyttelijän näkökulmasta haastavasti ja täysin eri tunnelmissa kuin viime kauden alku tai loppu. 

– Hahmon tarina on aika eläväinen, mennään ylös ja alas. Heti mennään syvään päätyyn. Mikaelin hahmo ei ole varsinaisesti perusluonteeltaan viime kaudesta muuttunut, toki roolihahmon tarina syvenee ja kasvaa. Itse koen olevani valmiimpi tähän rooliin. Olen viime kauden jälkeen kouluttautunut ja alkanut ymmärtää, kuka Mikael oikeastaan on ja miten hän asiat kokee. 

Roolinsa myötä Jussila on oppinut, että elämässä voi tapahtua mitä vain. Vaikka sarja on fiktiivinen, niin tapahtumat ovat sillä tavalla tosia, että ne voivat tapahtua kenelle vain. 

Edessä muutto ja massiivinen remontti

Kesä kuluu Jussilalla kuvausten parissa, mutta edessä on myös muutto Helsingistä Karjaalle. Hän laittoi vaimonsa valokuvaaja-kirjoittaja Stella Harasekin kanssa pääkaupunkiseudun asuntonsa jo myyntiin.

– Myymme vaimoni kanssa vintage-tavaroita, designia ja keramiikkaa Karjaalla. Olemme jo pitkään halunneet rauhallisemmalle seudulle, jotta saisimme tehdä omia, luovia projektejamme ilman yleistä maailmanhälyä. Ei ole oikein ollut sellaista paikkaa, koska omalle tai vaimoni kotiseudulle emme halua. Ne traumat olkoot siellä. Tarvitsimme kiinnekohdan, ja sitten tuli tämä kauppa. Tuntuu luontevalta ja uskon, että Karjaa sopii meille hyvin. 

Näyttelijä kuvailee Raaseporiin kuuluvaa Karjaata pieneksi ja rauhalliseksi paikaksi, jossa ihmiset, etenkin nuoret, ovat todella mukavia ja toivottavat tervetulleeksi.

Jussilalla ja Harasekilla on kuitenkin ennen muuttoa edessään järjettömän kokoinen remontti. 

– Nousee iho vähän jo kananlihalle. Mutta vasta vuodenvaihteessa tai vuoden alussa pääsemme muuttamaan. Nyt tehdään kerrankin pieteetillä omaa, niin halutaan tehdä rauhassa ja hyvin, Jussila kertoi. 

"En osaa, en välitä, en tykkää" – katso videolta, miten Jarno Jussila innostui teatterityöskentelystä. 

Lue myös:

    Uusimmat